tips & Tricks for Building træhegn
Et plankeværk hjælper med at adskille din ejendom fra din nabos og giver dig privatliv , du ønsker i din værftet. Du kan også holde ud ubudne gæster og uønskede dyr med et plankeværk . Du kan installere din egen plankeværk for at spare penge . Der er et par tips og tricks til at bygge træ hegn , der kan hjælpe dig med at få gode resultater. Indledende planlægning

Før du begynder at opbygge din hegnet, skabe gode tegninger af , hvad du ønsker hegnet til at se ud . Mål din værftet og oprette tegninger med nøjagtige omfang. Disse tegninger ikke kun er nyttige, når opbygge din hegnet , men også du skal tage dem til din lokale elselskaber for at finde ud af, om du vil bore ind i nogen forsyningsledninger . Du skal også tage dine tegninger til den lokale zoneinddeling bord for at finde ud af, om dit hegn er indenfor lokal kode, og at få nogen tilladelser , du får brug for.
Stolpehuller

stolpehuller bør placeres seks eller otte meter fra hinanden for at sikre hegnet stabilitet. Bredden du bruger, vil afhænge af den form for hegn paneler , du køber. Mindre paneler kan bruge seks -fods mellemrum , mens større paneler bruger otte meter . Placer en indsats , hvor enden indlæg vil være, og hvor de andre stillinger vil blive installeret. Højde for eventuelle porte eller åbninger i hegnet. Stolpehuller skal graves til en dybde, der er lig med 1 /3 af den samlede længde af stolpen. For eksempel, hvis du ønsker et hegn, der er seks meter høj, så du får brug for ni meter høje stillinger.
Indlæg Packing

Når det kommer til pakning dine indlæg på plads , kan du bruge snavs, grus eller beton. Regnen og elementer kan gøre snavs og grus upraktiske valg , dog. Over tid, kan vand og is flytte grus og snavs , og det kan skade dit hegn . Den mest stabile valg for post pakning er konkret , men når du konkrete et indlæg ind i jorden, kan det ikke flyttes. Et trick du kan bruge til at få lige stillinger hver gang er at hælde beton i hullet , efter at stillingen er blevet installeret , og derefter bruge en plan for at gøre sikker på, at stillingen er lige. Derefter sætte to metal stænger på hver side af stolpen og binde posten til stængerne . Kontroller en gang mere for at sikre, stillingen er lige , ved hjælp af niveau , og derefter lade det sat i mindst en uge , før du flytter til den næste fase af dit hegn byggeri.
Bottom afstand hoteltilbud

Ace Hardware hjemmeside anbefaler at du holder din plankeværk bundskinne to inches fra jorden hele installationen. Dette gør det muligt hegnet for at udvide sig og trække med elementerne uden at forårsage skader . Den nederste afstand forhindrer også den våde jord fra rådnende bunden af ​​din hegnet og giver let adgang til en ukrudtsplante trimmer til at holde bunden af ​​hegnet fri for ukrudt og græs.

Hus Have © have.989214.com