Hvilken slags Building produkt kan bruges til at dække ikke Erstat Porch Kolonner
? Byggeri -grade våbenhus kolonner kan være så almindeligt som 4 -by- 4 træ indlæg . Selv om de er stærke , kan deres slanke udseende se ud af sted . Dækker kolonner med noget mere attraktivt tilføjer en del af bremse appel til dit hjem. Hvis dine kolonner er allerede dekorative, men du ønsker at ændre udseende, kan du finde stor diameter , præfabrikerede wraps på et hjem forbedring center . Wood

Trykimprægneret og ubehandlet tømmer er to af de billigste og mest alsidige materialer til indpakning våbenhus kolonner. Samlet lodret i en rektangulær kasse , de forvandle små eller utiltrækkende kolonner til noget, der forekommer mere omfattende. Den første wrap bord er normalt naglet til stillingen . De resterende tre plader er enten sømmes omkring stillingen på samme måde , eller de er fastgjort i en tresidet kasse og gled på plads som en enhed, der omfatter de tre åbne sider af stolpen. Særlig snedkeri kræves ikke for en attraktiv og robust wrap, men du kan tilføje rabbet leddene i hjørnerne for at hjælpe wrap fit strammere. Rabbet leddene svarer til fjeder- og not .

Behandlet tømmer modstår råd og insektangreb . Du kan plette , segl eller male det , eller lad det bare. Ubehandlet tømmer er billigere, men det er udsat for skader , medmindre du forsegle eller male alle sider , herunder afskårne ender , før du installerer bestyrelser . Afslut toppen og bunden af ​​de stillinger med trim støbning, hvis det ønskes, og tilføje andre dekorationer , hvis du foretrækker det. Galvaniseret eller pyntede søm eller skruer er de bedste lynlåse, da de modstå rust .

Aluminum

kolonne wraps Præfabrikerede aluminium fås i mange stilarter , og de er males . De er en mid-price option, der falder mellem tømmer og PVC. Aluminium er lettere og kræver mindre snedkeri dygtighed end træ. Wraps kommer i to eller flere lange stykker, som wrap eller dækker kolonnen fra top til bund. Top og bund trim indsættes efter kolonnen wraps er på plads og fastgøres . En ulempe er den lethed, hvormed aluminium er beskadiget. Buler og huller kræver lappe med materialer såsom bilindustrien krop reparation produkter . Aluminium overflade kan blive kalket over tid, men dette er afhjulpet med skrubbe og et frisk lag maling . Rust er muligt , så holder skrue eller nitte huller og sømme belagt med maling, silikone fugemasse eller latex caulk med en silicone additiv .
PVC og glasfiber

polyvinylchlorid eller PVC, og glasfiber er tilgængelige i mange arkitektoniske stilarter , og vedligeholdelse er ikke svært. Begge materialer er tungere end aluminium , men der er ingen fare for rust. De fleste PVC kolonne wraps er hvide, men nogle er tilgængelige i dekorative farver, der matcher eller supplerer dit hjem ydre. Glasfiber er fås i mange farver . Som med aluminium , PVC og glasfiber wraps omgiver den gamle kolonne i to eller flere lodrette sektioner . Når det er installeret , skal de kun lejlighedsvis skylning eller vask , det samme som vinyl hus sidespor og trådgitter , for at holde udseendet frisk .
Mursten og Stone

mursten og sten giver våbenhus kolonner er en stout udseende. Konkrete verandaer er stærke nok til at bære fuld mursten og store sten . Det første skridt er hæftning tagpap omkring søjlerne som en fugtspærre . Pudsprofiler , der er ru, trådnet, giver mørtel noget at få fat. Wrap lægte omkring filt og hæfte eller søm det til kolonnerne . Spred mørtel på drejebænk med en tandspartel , efter fabrikantens anvisninger , og lad det tørre natten over. Påfør mørtel på bagsiden af en sten eller mursten , skal du trykke den mod mørtel seng på posten , og derefter tilføje flere mursten rundt og op stillingen . En smal , tuck -point murske neatens overskydende mørtel mellem sten og mursten efter de er installeret. Hvis din veranda er træ, kan du stadig har udseendet af murværk med finer mursten eller sten, som er omtrent halvdelen af ​​tykkelsen og vægten af ​​fuld størrelse materialer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com