Sådan at renovere en flad top tag til en vinklet tag
Flade tage var almindeligt på mange " modernistisk " huse bygget i det boomende boligmarked lige efter Anden Verdenskrig . De var nemme at bygge, billig og passer denne type arkitektur. Flade tage , dog ikke give plads til isolering eller på loftet opbevaring og også er tilbøjelige til pooling eller vandpytter , hvilket fører til utætheder. Mange husejere vælger at renovere huse til at erstatte flade tage med mere traditionelle vinklede dem . Det er en større remodeling projekt. Altid tjekke lokale bygningsreglementer regler for nødvendige tilladelser og specifikke byggeri koder. Ting du skal
Nyt tag pyntede (valgfrit)
Målebånd
2 -by- 4-tommer indramning tømmer
Framing firkantet
Rundsav hoteltilbud Forfriskende bestyrelser og stave < br > 16d indramning negle
Hammer
2- ved -6 -tommer højderyg bord
Hurricane klip
OSB
8d galvaniserede søm
Tagdækning papir
Metal drop kant < br > Shingle negle
Tre- fanen helvedesild myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner

1

Fjern gamle , flad tagmateriale . Strip taget ned til tag pyntede og væg toppe. Lad pyntede , hvis det er i god form og ren; udskift den, hvis den er beskadiget af vand eller har rester fra en tagfolien lim eller tjære fra et bebygget tag. Efterse væg toppe og reparere eller udskifte enhver split eller beskadigede brædder .
2

Mål taget med et målebånd for at få den span eller bredde . Dele dette med 2 for at få spæret køre afstanden hver skal dække ; en 24 -fods -dækkende hus vil have et oplag på 12 fod , for eksempel. Beslut dig for en pitch eller skråning , baseret på den plads, der kræves i et loftsrum ; en 5/12 tonehøjde , der stiger 5 inches per fod vil give omkring 5 fødder plads under top, mens en 7/12 giver omkring 7 meter .
3

Lav gavl spær fra 2 -by- 4-tommer indramning tømmer. Markere en som et mønster . Sæt spidsen af ​​en indramning firkant i den ene ende af brættet , med 4-tommer kant op . Indstil punktet af pladsen i bunden af brættet. Flugt 12-tommer -mærket på den brede klinge og tomme mark på den tynde tungen for banen , 5-tommer for en 5/12 tag , i toppen af ​​brættet. Markér vinkel langs tungen for en øverste snit.
4

Slå op i " længden af ​​fælles spær " bord på pladsen klinge og finde længden forskellen under banen mærket; under 5-tommer , for eksempel, vil det være 13 eller 13 inches for hver fod mellem tag top og væg. Formere sig, at differentierede gange løb 13 gange 12 på en 12 -fods køre, og måle denne afstand , 156 inches, ned i bunden af brættet.
5

Tegn en 1 -tommer lodret linje i bunden af bestyrelsen på dette punkt. Mål 3 1/2 inches op i bestyrelsen fra bunden af ​​denne linje , og tilslut dette punkt til toppen af ​​den lodrette linje for at skabe en trekant til at passe på toppen af ​​husmuren . Føj alle ønskede udhæng , typisk 12 til 18 inches, og bruge pladsen til at markere en klippe ende . Figur dette som det øverste snit , men med spidsen af pladsen i bunden af brættet.
6

Tag anden 3 /4 tomme fra toppen skæremærke at gøre plads til en højderyg bord mellem spær . Skær alle vinkler med en rundsav . Indstil som spær på taget med trekant på toppen af ​​muren hætten og øverste snit i midten af ​​taget . Brug denne tagspær som et mønster én gang, hvis passer ordentligt til at markere og skære alle de nødvendige spær, to i hver side fordelte 24 inches fra hinanden længden af taget.
7.

Vedhæft 2 -by- 4-tommer afstivning bestyrelser til stave i jorden uden for back endevæg ; lægge toppe på væggen. Put et par af spær på plads på enden og lod dem med en plan; søm dem gennem trekanter til væggen hætter med 16d indramning søm , drevet diagonalt med en hammer , to på den ene side af et spær og en på den anden. Fastgør begge ender spær , lad toppe hvile løst sammen og søm dem til de afstivende bestyrelser til at holde dem i lod.
8

Sæt et andet par af spær i den anden ende af taget. Markere en 2 x 6 tommer rygningsbræt at gå mellem spærene længden af taget. Mål 1 1/2 inches fra enden til at markere indersiden af ​​den første spær par. Mål 23 1/4 inches at markere ydersiden af ​​den anden spær. Mark andre spær 24 inches fra hinanden , baseret på den anden spær linje, længden af ​​tag ; det sidste rum kan være lidt under 24 inches .
9

Løft højderyg bord til tag og skub det på plads fra bunden mellem slutningen spær toppe. Niveau det med en 4 -fods niveau og søm det på plads gennem spær toppe, to søm på hver spær. Installer alle andre spær , der arbejder i par , indstilling spær lod og holde højderyg bestyrelsesniveau . Tilføj metal orkan klip til enderne af hver spær at binde dem til væggen toppen.
10

dække taget med 4- af -8 -fods paneler af OSB naglet til spær med 8d galvaniseret negle. Lay paneler vandret med den ru side af OSB op . Skær paneler til at passe med en rundsav . Overlap panelerne på taget toppen , så kanten af ​​en går ud over kanten af ​​panelet på den anden side.
11

Lay tagdækning papir over OSB , hæftet på plads med en konstruktion hæftemaskine , med lag af papir overlapning med 6 inches . Installer metalspildbakke kant på siderne og gavlene ; søm dette med rullesten søm under papir på tagskægget , over papiret på gavlen kanter.
12

Shingle tag med tre- fanen sammensætning helvedesild . Nail en starter bånd i bunden af ​​de to tagudhæng , fire bolte pr singels på toppen af strimlen , med bunden lidt over enden af ​​drypkant . Put en række af fulde helvedesild med fanerne over starteren strip. Start en anden række af fulde helvedesild ved at skære én fane bredde fra den ene ende , så du skal rullesten sømme ikke justere . Dække taget skiftevis fuld og klippede helvedesild i slutningen. Afslut ved at installere cap helvedesild over højdepunkt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com