Sådan tilføjes en Plastic tag til en carport
Hvis dit hjem ikke har en garage, kan en carport giver begrænset beskyttelse mod elementerne til dit køretøj. Tilføjelse af en bølgeplast tag til en carport er en forholdsvis enkel projekt, der kræver kun almindelige håndværktøj. Denne type tagdækning typisk kommer i 26 -tommer-dækkende ark, der kan være så lang som 20 fod . Fordi de kan bores og saves uden skader , de er forholdsvis enkle at installere. Polycarbonat paneler har en UV-belægning på den ene side at forhindre skader fra solens stråler . Der findes også andre typer af plast sinusplader , såsom glasfiber -forstærket paneler. Ting du skal
Målebånd
Plast tagplader
Bor hoteltilbud Fleksible tætningsringe
2- tommer skruer
Skruetrækker
bajonetsav
Metal blinkende hoteltilbud Metal saks
Caulk rør
Saks
Caulk pistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

måle bredden og dybden af ​​carporten med et målebånd . Målingerne vil hjælpe dig med at vurdere , hvor mange tagplader , du bliver nødt til at fuldføre projektet .
2

Placer den første plast ark på carport rammen langs enden længst væk fra huset, som er den nedre ende af taget. Arket skal orienteres lodret. Tillad ca 1 /2 tommer af udhæng på kanterne af taget.

3

Bor huller gennem plasten i rammen langs bjælkerne ved 4 -tommer mellemrum. Placer en fleksibel tætningsring over hver hul. Isæt og stram 2- tommer skruer gennem ringene og plast tagdækning i rammen ved hjælp af en skruetrækker .
4

Snip spidsen af ​​en caulk rør ved en vinkel på 45 grader med en saks. Load røret i en caulk pistol og trykke på aftrækkeren. Anvend caulk til kanterne af bølgeplast ark, hvor det næste ark vil overlappe hinanden.
5

Placer en anden plastfolie siden af ​​den første , overlappende det første ark med én korrugering . Gentag processen med at bore huller og installere tætningsringe og skruer til at fastgøre pladen til rammen. Gentag denne proces, indtil den første række er færdig, sikre, at pladerne strækker sig ud over kanterne af taget med 1/2 inch . Hvis der er behov anden række, overlapper den første række med 12 inches. Brug en bajonetsav til at skære plader som nødvendigt for at passe . Fortsæt med at installere ark , indtil taget er dækket.
6

Skær en sektion af metal blinkende til bredden af ​​carporten , brug af metal saks . Bøj den blinkende ind i en L-form og placere den, hvor carport møder huset. Bor huller , sted tætningsringe over hullerne , og sæt 2 -tommer skruer til at fastgøre den blinkende til den side af huset og carport rammen.
7

Påfør en stribe caulk langs kanterne af inddækningen.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com