Geotermisk Vs. Air Conditioner
Med stigende energipriser og bekymring over brændende kuldioxid -producerende fossile brændstoffer , er mange boligejere vælger alternativer til aircondition. Klimaanlæg indtager store mængder af elektricitet til at drive . Ofte folk tror, ​​at der er ingen anden mulighed, især i meget varmt klima og klimaer , der er for fugtigt i løbet af sommeren for sump kølere at være effektiv. Men en anden mulighed er den geotermiske varmepumpe. Aircondition

Klimaanlæg består af en kompressor, kondensator og fordamper med et kølemiddel, der cirkulerer gennem det lukkede kredsløb . Kompressoren komprimerer lav temperatur , høj volumen kølemiddeldamp , ændre den til en højere temperatur , højere tæthed damp. Den kondenserende spole derefter overgange kølemiddel i en endnu varmere og kompaktere væske . I det fordampende spole, kølemidlet ekspanderer og afkøles , køle den omgivende luft , som derefter bevæger sig gennem den centrale kanal system til at køle en bygning.
Air- varmepumpe

Air kilde varmepumper arbejder på en lignende måde med en væsentligste forskel : de har evnen til at vende processen til at opvarme en bygning. En varmepumpe har indendørs og udendørs spoler. Om sommeren er den indendørs spole virker som en fordamper og de udendørs spole virker som en kondensator, som i et klimaanlæg. Om vinteren, en ventil i den linje, der fører til kondensatoren tillader strømmen af ​​kølemiddel til at vende , og spolerne skifte roller , der giver varme til det indre i stedet for at køle det.
Geotermisk ( vand -source varmepumpe )

Air-source varmepumper fungerer godt i milde klima , men de bliver mindre effektive i ekstreme temperaturer , fordi de er afhængige af meget høje eller meget lave udvendige temperaturer . Geotermiske varmepumper i stedet bruge mere konstant temperatur i jordskorpen, flere meter under overfladen. Den udendørs del af jordvarme pumpe er en lang spole i jorden. At udtrække nok varme fra jorden, eller opgive nok varme til jorden, skal den udendørs løkke være ganske lang , omkring 1.500 til 1.800 meter for et godt isoleret , 2.000 kvadratmeter hjem .
Sammenligning af Systems

klimaanlæg og air- kilde varmepumper er ens i pris , men geotermiske systemer er dyrere på grund af omkostningerne ved at installere jordslangen , omtrent det dobbelte af udgifterne , afhængigt af størrelsen af jordslangen og site forhold, der påvirker installation. Men på grund af effektiviteten af disse systemer, de reducerer energiforbruget drastisk , med 25 til 50 procent, og kan betale for sig selv i energibesparelser.

En fordel ved geotermiske systemer i forhold til konventionelle klimaanlæg er, at udendørs komponent , som er under jorden , er beskyttet og har en levetid på 25 til 50 år eller længere . Og pumperne selv er robust med en levetid på 20 år eller længere . Derudover, med ingen uden kondensator , disse systemer er meget roligere end klimaanlæg.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com