Hvordan at reducere omkostningerne på Bane en indkørsel
Bane din indkørsel kan øge værdien af dit hjem, samt tilføje til din bremse appel . Som et praktisk anliggende , er der forskellige muligheder til rådighed for dig i at bane din indkørsel , beton og asfalt begge er meget populære valg. Du kan reducere omkostningerne og stadig have indkørslen , du altid har ønsket. Instruktioner
1

afvejes asfalt versus beton . Beton er dyrere , men det er også mere holdbare. Når forseglet korrekt, kan konkret vare 20 - plus år med minimal vedligeholdelse. Mens billigere i første omgang, asfalt kræver forsegling og årlig vedligeholdelse , som kan tilføje op i løbet af dens levetid.
2

Overvej at patche din asfalt , ikke erstatte eller starte fra bunden. Hvis du i øjeblikket har en asfalt indkørsel , kan du skære i omkostningerne ved at placere et nyt lag oven på den nuværende. Dette vil midlertidigt udvide levetiden af indkørslen.
3

Gør belægningen på din indkørsel selv. Hvis du har midlerne og uddannelse til at bane din indkørsel , spare penge og gøre det. Men dette er ikke det projekt at lære ved trial and error , fordi det kan koste dig flere penge, hvis du laver en fejl .
4

Skær tykkelsen af ​​din indkørsel . Konkrete indkørsler i gennemsnit området fra 4 til 6 inches tyk. Hvis beton er den mulighed , du vælger til din indkørsel , magert mod de fire- tommers tykkelse. For asfalt kan vælger at gå på den tynde side forkorte livet af brolægning og kan ende med at koste dig flere penge i det lange løb .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com