Sådan Hæld udsat Betonbyggesten
Hvis du ønsker at lave en ny terrasse eller indkørsel i dit hjem , overveje at bruge udsat aggregat i stedet for almindelig glat beton . Dette materiale giver et unikt udseende og tekstur til dit hjem forbedring projektet. Med udsat aggregat , er normale betonoverflader toppet med et tyndt lag af ært grus . Gruset efterlades eksponeret og synlig , selvom det stadig er i besiddelse af al den styrke og holdbarhed af traditionel beton . Dette projekt kan gøres på omkring den samme tidsramme som almindelige konkrete work.Things du har brug
Beton formsGravelWheelbarrowShovelConcrete mixWaterDrill med paddle bitTrowel eller hoeAggregate mixStiff broomLawn rulle myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Form betonen , som du normalt ville. Formularer kan bygges ved hjælp af 2 -by- 4-tommer brædder eller præ-bygget modeller kan købes hos din lokale home forbedring butik . Indsats formularer fast i jorden, før du begynder din hæld .
2

Spred en base lag af grus over den dannede overflade . Brug en trillebør til at flytte sten og en skovl til at sprede dem . Grus skal være 4 til 6 inches tyk.
3

Blend betonblanding og vand i henhold til anvisningerne på pakken . Placer blandingen i en trillebør og blend det ved hjælp af en boremaskine med en pagaj bit.
4

Hæld betonblanding i formularerne. Brug en murske eller hakke til at sprede det jævnt hen over overfladen . Efterlad en ¼ tommer kløften mellem toppen af ​​støbt beton og toppen af ​​formularen.
5

Tilføj et enkelt lag af ært grus hen over toppen af ​​den våde beton. Brug en stiv kost til at sprede grus over hele overfladen .
6

Anvend en 2 med 4 for at trykke den samlede forsigtigt ind i toppen af ​​betonen , mens det stadig er vådt .

7

Vent en til to timer at lade betonen begynder at tørre lidt , og derefter bruge en græsplæne rulle til fast pakke den samlede plads.
8

Fej overfladen af ​​beton med en stiv kost til at fjerne eventuelt overskydende materiale væk fra toppen af aggregatet.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com