Hvad er tykkelsen af ​​en konkret indkørsel
? Et konkret indkørsel , når hældes korrekt, vil give års tjeneste for den gennemsnitlige biltrafik. Derudover kan din indkørsel tjene som en kant til din ejendom eller en basketballbane for dine børn. For at en indkørsel til at modstå vægten af køretøjer og ekstreme temperaturændringer , skal det være tilstrækkeligt tykt og forstærket med yderligere materialer . Historie

I 1865 brugen af ​​Portland cement i beton udvidet sin appel i byggeri og andre applikationer, hvor en hård overflade var ønskelig . Gamle indkørsler og fortove fulgte ingen standard regler, men med tilpasningen af ​​ensartede bygge-og anlægsvirksomheder -koder, de fleste indkørsler hældes i dag mødes en tykkelse på mindst 4 inches , selv drev, der bruges af store kommercielle lastbiler vil være tykkere.

Funktion

processen med at hælde en indkørsel korrekt sikrer, at det vil bevare sin styrke, selv under vægten af ​​biler. Dette opnås ved hjælp af mindst 4 inches af beton på en komprimeret sand base og styrke den våde beton med mesh eller armeringsjern stål. Hertil kommer, efter de konkrete tørrer og hærder , vil en erfaren bygherre skære indkørsel med kontrol leddene , der tjener som det svageste punkt , så betonen til at revne langs kontrol leddene i stedet for på tværs af uslebne overflade af drevet.


Geografi

frostgrader spille kaos med konkrete indkørsler. Da temperaturen stiger og falder , betonen udvider og kontrakter . Selvom kontrol samlinger skal håndtere eventuelle små revner , må vandet ikke pyt på drevet eller det vil øge risikoen for yderligere revner. Et konkret indkørsel skal skråne lidt i én retning for at forhindre pooling. Standarden hældning for et drev er 1/8-inch af drop for hver en lineær fod . En 12 - fod bred indkørsel ville være 1 1/2 inches lavere på den ene side end den er på den anden .
Størrelse

større indkørslen , jo større behovet for forstærkning eller yderligere beton. Fordi jorden skifter naturligt i nogle områder vil endda let bevægelse knække et stort område af massivt beton . Jo større areal , jo mere modstand betonpladen øver , og jo mere sandsynligt er det at knække. Hvis du skal hælde en indkørsel bredere end 20 meter , overveje at tilføje ekstra forstærkende net eller andet tomme af beton .
Time Frame

Beton har brug for tid til at helbrede . En ny indkørsel kan føles hårdt at røre et par timer efter arbejderne hældte det , men det vil tage et par dage til at helbrede fuldstændigt og danne den nødvendige styrke til at holde dine køretøjer. Hvis du ikke er i en fart, holder biler fra din nye drev i et par uger, og spray det ned med en slange to gange om dagen for at forlænge hærdetiden . Dette tillader betonen at helbrede gradvist til sin stærkeste stat .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com