Hvordan man opbygger en Cement Indkørsel
Uanset om du har flyttet ind i et nyt hjem eller du har besluttet at foretage større forbedringer af en ældre , højt på din liste over projekter, bør være at installere en cement indkørsel . Mange mennesker tilbringer tusindvis af dollars ved hjælp af en entreprenør, mens andre vælger at gøre det selv. Uanset hvad, de ender med noget, der er en fryd for øjet og samtidig øge værdien af ​​deres ejendom. Instruktioner
1

Fjern al vegetation fra hvor du planlægger at sætte din indkørsel . Så bliver din opgave være at sætte ned , hvad der betegnes som sub- klasse, eller skærver . I de fleste tilfælde bør din indkørsel indeholde omkring 4 inches af sub- klasse, og det skal være jævnt udbetalt for at undgå problemer senere. Hvis du ønsker at have omkring 4 inches af beton og 4 inches af sub- klasse, vil du først nødt til at grave ud 8 inches , hvor din indkørsel , vil blive placeret. Også ved hjælp af et niveau , give hældning på omkring 1 /4 tomme per fod til din indkørsel for at sikre passende afløb.
2

bruge træ eller stål formularer til at oprette 2- mund- kvadratiske områder, hvor din cement hældes . De kan fås fra de fleste udlejningsfirmaer , der tjener byggebranchen. Også hvert 80 -lb . pose cement vil gøre omkring 3/4 af 1 kvadratmeter , hvis du har valgt en 4 tommer dybde . Du skal have tilstrækkelig cement til at fuldføre jobbet. Sørg for at du gør nok cement til at fylde hver formular for at undgå at flytte .
3

Brug trådnet til at styrke cement. Bestil nok til at dække hele indkørslen. For at være effektiv , skal trådnettet ikke hvile på sub -grade , efter at cementen hældes . Placer maskerne i hver 2- mund- firkantet ; og efter du hælde cement, trække trådnet i midten af cementen.
4

Afslut hver plade ved hjælp af en tyr float, et værktøj med en flad overflade og håndtere , der er lavet specielt til udjævner cement. Være blid som du gør dette for at undgå forsegling af cement, hvilket sandsynligvis vil medføre blærer , da det sætter .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com