Hvordan man opbygger en indkørsel med Sand, Græs eller grus
Begrebet bygge en indkørsel med græs , sand eller grus er en af ​​gennemtrængelige brolægning . Der er nu alternativer til hårdt asfalterede indkørsler. Og disse alternativer er billigere at bygge og vedligeholde samt bedre for økologi. Instruktioner
1

Lav konstruktion lettere ved at kigge i nogle af de præfabrikerede forme fremstillet til at understøtte gennemtrængelige overflader. Græs eller grus brolægning holdes på plads med omhyggeligt støbt polyethylen former. Disse former er indstillet på en fast jord basis uden behov for dybe støtte til materialer , der kræves af andre brolægning produkter og cement . I stedet denne fleksible netværk skaber en støtte , der vil blive dækket med græs , sand eller grus alligevel beholde overfladematerialet spredes og håndtere vægten af ​​en bil. Desuden vil udseendet af indkørsel være naturlig og tillade regnvand at trænge uden afvaskning og går til spilde.
2

Prøv en af ​​de former , der vil stort set forsvinde , når fyldet materiale anvendes . De fleste af de former , der sælges i dag, er meget tynde. Materialet af grid arbejde vil fylde kun 10% af den plads , så det vil næppe være mærkbar , når grus, sand eller græsplæne dækker det. Græsslåning græsplæner , der på denne måde vil smide ud ingen slynget sten og gitteret vil holde meget af vægten fra biler eller lastbiler fra græsrødderne .
3

Brug økologisk støtte materialer . Lavet af ren genbrugt polyethylen, de strukturelle former, der skal indeholde din græsplæne , sand eller grus er øko venlige. Det betyder, at anlægget , de anvendte produkter og permeabiliteten af indkørslen er alle meget økologisk bevidste.
4

Realiseringen af ​​et gennemtrængelig indkørsel fjerner de fleste af årsagerne til erosion og oversvømmelser , samtidig med at vand, der skal returneres naturligt til jorden. Ved hjælp af græs , sand eller grus med denne formular polyethylen teknik minimerer arbejdskraft og vedligeholdelse . Asfalt og cement vil ikke sætte op i landskabet , og ændringer kan ske lettere i fremtiden , da konstruktionen er ikke så permanent . Alligevel opbygge en indkørsel med græs , sand eller grus på denne måde vil være langtidsholdbare og se attraktiv og naturlig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com