Tips til at hælde Beton Indkørsler
Tilføjelse , udvide og reparation af en konkret indkørsel kan være en dyr opgave, men det endelige resultat kan tilføre værdi til dit hjem. Mange mennesker foretrækker at overlade dette job til de professionelle, men der er dem , der hellere vil gøre arbejdet selv at spare på bekostning af at ansætte en anden. Budget Før du begynder

hælde en indkørsel medfører mange omkostninger. Du er nødt til at omfatte udgifter til selve betonen , leje af en rendegraver (om nødvendigt) , grus, mesh bøjle og odds og ender elementer såsom træpæle , snor og fugemasse. Et budget på forhånd vil sikre, at du har penge nok afsat til opgaven.
Utility og Byggetilladelse
p Der er intet værre end at grave i din værftet og finde du har forstyrret telefon service for nabolaget. Det er altid en god ide at ringe elselskaber for at sikre, der ikke er elledninger begravet på din ejendom. Du vil også ønsker at ringe til rådhuset og drøfte eventuelle bygningsreglementer i dit område.
Planlæg din indkørsel Path

Sørg der er ingen træer eller andre forhindringer i den sti, du ønsker for din indkørsel . Mark fra den sti, du ønsker først , og hvis du løber ind i forhindringer , beslutte, om du ønsker at tilføje bekostning af at fjerne dem , eller hvis du ønsker at re -route din indkørsel . Dette er et godt tidspunkt at sikre, at du har valgt den mest niveau , direkte rute til rådighed. Hælde en up- eller alpint indkørsel kan være svært.
Har en indkørsel Party

Budget steaks, burgere og bratwursts ind i din indkørsel budget , og invitere venner over til at hjælpe lægge indkørslen. En grill er en måde at vise dine venner, du sætter pris på hjælp.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com