Sådan Skøn Grus nødvendig for en indkørsel
En korrekt opbygget grus indkørsel er et billigt alternativ til asfalt eller beton , og kan give mange års pålidelig service. Hemmelighederne til serviceres grus indkørsler er ordentlig dræning , grave ud roadbed tilstrækkeligt og lagdeling grus korrekt. Bunden skal være store, baseball -størrelse sten med gradvist mindre, mellemstore grus lag bygget på toppen. Hvis du blot er at renovere en eksisterende grus indkørsel , vil du sandsynligvis brug for en langt mindre mængde gravel.Things du har brug
Målebånd
målehjul (ekstraudstyr)
Calculator
Vis Flere Instruktioner
1

måle længden og bredden af indkørslen. For korte indkørsler , kan du bruge et målebånd . Ved længere afstande , vil du sandsynligvis ønsker at leje et målehjul fra en bygning levering butik . Multiplicer længden af bredden for at finde pladsen optagelser af din indkørsel .
2

Bestem hvor dyb grus skal være. For nye indkørsler , bør du grave ud af sengen , før de køber grus for at gøre et nøjagtigt skøn . Generelt , vil du sandsynligvis brug for en 10 -tommer til 12-tommer tykkelse for en ny indkørsel . Til renovering af et eksisterende drev , omkring to inches er normalt tilstrækkeligt . Udtrykke dette som en decimalbrøk af en fod . For eksempel er to inches er 0,17 meter .
3

Gang pladsen optagelser af den ønskede tykkelse . For eksempel, hvis pladsen optagelser er 1500 og du vil have et lag af 0,17 meter , formere 0,17 gange 1500 for i alt 250 kubikfod. Konvertere dette til kubikmeter ved at dividere med 27 (250/27 = 9,25 kubikmeter ) .
4

Skøn grus til en indkørsel efter vægt. Grus er normalt sælges af ton . Én kubik yard indeholder ca 2750 pounds af grus , eller 1 3/8 tons. Så multipliceres beløbet fra Trin 3 ( 9,25 kubikmeter ) af 1 3/8 i alt 12,7 tons. Tilføj omkring 10 procent for at sikre, at du har nok og til at håndtere uventede situationer. For dette eksempel , det betyder at du har brug for omkring 14 tons grus .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com