Hvordan man kan anslå en asfalt indkørsel
Asfalt har vist sig at være en levedygtig indkørsel materiale , da det generelt er mere overkommelige, længere levetid og lettere at reparere end nogle andre typer . Bare om nogen kan beslutte, om dette materiale er et praktisk valg for dem ved at estimere en asfalt indkørsel . Dette er et generelt simpel opgave, og kan være afsluttet i mindre end en time (afhængig af størrelse og udformning af indkørslen ) . Ting du skal
bebyggelsesplan ( landskab plan )
Arkitekt skala hoteltilbud regnemaskine
Blyant
papir
Kalkerpapir (valgfrit)
Vis Flere Instruktioner
professionel installation
1

Find længde og bredde af indkørslen ved hjælp Deres arkitekt skala indstillet til skalafaktoren angivet på tegningen ark ( dette er normalt bemærket under titlen ark) . Du kan være nødt til at bryde op i indkørslen i mindre sektioner , der er lettere at måle.
2

Multiplicer længde og bredde fundet i trin 1 for at beregne de firkantede optagelser af indkørslen fodaftryk (hvis du brød indkørsel i sektioner , blot tilføje produkterne i hver sektion sammen for at finde den samlede firkantede optagelser af indkørslen ) .
3

Ring til din lokale asfalt bane selskab at citere den aktuelle pris pr kvadrat foden af ​​asfalt , så formere deres rente med din samlede kvadratmeter skal banet for at finde de samlede omkostninger af indkørslen. Sørg for, at omkostningerne skøn omfatter reparation eller installation af bærelag under den nye asfalt så godt.
4 p Hvis du erstatter en eksisterende indkørsel , så glem ikke at inkludere omkostningerne ved fjernelse og bortskaffelse den gamle asfalt indkørsel materiale .
DIY installation
5

Find længde og bredde af indkørslen ved hjælp af din arkitekt skala indstillet til skalafaktoren angivet på tegningen ark ( det er normalt bemærket under titlen ark) . Du kan være nødt til at bryde op i indkørslen i mindre sektioner , der er lettere at måle.
6

Multiplicer længde og bredde fundet i trin 1 for at beregne de firkantede optagelser af indkørslen fodaftryk (hvis du brød indkørsel i sektioner , blot tilføje produkterne i hver sektion for at finde det samlede firkantede optagelser beløb) .
7.

Gang produktet fra trin 2 af .25 (dette vil beregne en tre-tommer indkørsel tykkelse ) for at beregne den mængde (i kubikfod ) af asfalt nødvendig for indkørslen. Nogle områder kan kræve anvendelse af subgrade materiale ( mest almindeligt anvendte er kalksten grus ) forud for asfalt ansøgning ; i dette tilfælde , multipliceres produktet fra trin 2 ved .5 (dette vil beregne en seks- tommer lag tykkelse ) til at beregne mængden af ​​subgrade materiale nødvendig.
8

Ring til din lokale bygning levering center til citere de nuværende omkostninger ved asfalt og underbund kalksten grus per kubikfod , og formere de samlede mængder , der findes i trin 3 af deres enhedsomkostninger , og tilføje at finde de samlede udgifter til materialer .
9. p Hvis du ' re erstatter en eksisterende indkørsel , så glem ikke at inkludere omkostningerne til fjernelse og bortskaffelse af gammel asfalt indkørsel materiale. Du kan ringe til lokale entreprenørmaskiner leje centre for omkostningerne ved enhver tunge udstyr ( små traktorer, jackhammers osv.) Du kan få brug for . Du kan også ringe spild - transport selskab at citere fjernelse og bortskaffelse gebyrer (de fleste affald transport selskaber vil tilbyde begge tjenester ) .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com