Sådan beregne omkostningerne til Hot Mix Asphalt
Hot asfalt er et almindeligt brugt brolægning materiale og et solidt alternativ til beton , da det ofte er sammenlignelige i pris og holdbarhed og kan installeres og klar til brug på meget kortere tid. Asfalt er ofte brugt til indkørsler og fortove , og er velegnet til de fleste klimaer og trafikforhold. I de fleste tilfælde er varm asfalt målt og prissat som en per -kubik -yard enhed , gør sin omkostningsvurdering ligner andre brolægning materialer og enkel nok for dig at kunne complete.Things du har brug
Målebånd
Lommeregner myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål længden og bredden af ​​det område, der skal brolagt.
2

Beregn arealet af asfalten slab ved at gange dens længde med dens bredde . Hvis det område, være brolagt har en uregelmæssig form , bryde det op i mindre sektioner , der let kan måles og beregnes , hvorefter der tilsættes sammen for at finde det samlede areal i kvadratmeter.
3

Opdel pladsen optagelser af området med 4 for 3-tommer asfalt plader (divider med 3 til 4- tommer asfalt plader ) for at finde volumen af pladen i kubikfod.
4

Opdel volumen af pladen med 27 for at konvertere målingen til kubikmeter ( den mest anvendte måling til asfalt ) .
5

Tilkald en lokal asfalt - bane selskab og få et tilbud på de løbende omkostninger for varmt mix asfalt per kubikmeter værftet, plus levering og installation afgifter , hvis det er relevant
6

Multiplicer pris pr kubik yard med den samlede beregnede i trin 3 for at finde de samlede omkostninger af varm asfalt . ; tilføje levering og installation afgifter, hvis de ikke er medregnet i enhedsprisen asfalt omkostninger.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com