Sådan Design en indkørsel på en skråning
Bane din egen indkørsel er et omkostningseffektivt alternativ til at ansætte entreprenører. Installation af indkørsel på en nedadgående skråning løber væk fra dit hus eller bygning er ideel til dræning formål. Du kan lave en weekend projekt ud af at designe og installere en dejlig indkørsel mønster , hvis du bruger bane blokke fra en lokal hjem forbedring retailer.Things du har brug
Pave blokke
Rope , tape eller flag som markører

Vis Flere Instruktioner
1

Besøg din lokale home forbedring forhandler for at købe bane blokke, der stilmæssigt passer til dit hjem og indkørsel design. Tal med en salgsrepræsentant for rådgivning om hvilke blokke er omkostningseffektive og egner sig bedst til at designe en skrå indkørsel . Nogle bane blokke kommer i en påtænkt design mønster , men andre giver dig frihed til at skitsere dit eget layout .
2

Overvej et design for Pave blokke, der passer til din indkørsel nedadgående hældning . Skitser et layout , hvis du er så kunstnerisk tilbøjelige . Ellers konsultere et hjem forbedring specialist til at sørge for din bestemt blok bane design er praktisk og vil fungere korrekt som pr indkørslen hældning . Undgå store mellemrum mellem blokke i dit design. Blokkene bør interlock , og kun give plads til en let dækning af sand til at falde mellem deres revner.
3

Markér det område, du ønsker at bane hvis det ikke allerede er angivet . Afsnit det med reb eller flag markører. Dette er ikke kun vigtigt at den faktiske mursten om proces , men du kan også bruge dette område til at få vist dit design.
4

Lay nogle af Pave blokke over påtænkte indkørsel område som praksis . Test dit design på denne måde , og beslutte, hvordan det bedst passer , når det er tid til at lægge Pave blokke. Sørg for, at blok mønster gælder formular langs en nedadgående hældning . Husk at tage bredde- dimensioner af din edge begrænsninger i betragtning under dit layout praksis .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com