Sådan Form & Hæld en Garage Slab
Et konkret garage plade ofte er en handy og hurtig måde at skabe en flad overflade. Plader bruges til at skabe en solid og varig base for garage gulve . Konstruktion af disse plader involverer få materialer og skaber et meget robust område, der kan anvendes i mange år og kan tåle mange risici. Mens betonplade tilføjelser til tider tidskrævende , vil slutproduktet være værd it.Things du har brug
Skovl
Rake
Murværk sand
kridtstreg
4 2 -tommer med 10 - tommer boards
Oil
Hammer
Træ stakes
Vand
Haveslange
betonblanding
Trillebør
murske
plast tarp myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Ryd fra et område, hvor du ønsker at placere pladen . Størrelsen af ​​den reddet sektion afhænger af personlige præferencer. Mål området ud og bruge en kridtstreg at markere omridset af pladen. Ved hjælp af en skovl og en grus rake , niveau området ud så godt som muligt. Fjern eventuelle store sten eller rødder fra jorden. Hæld et fint lag af murværk sand ned over ryddet område.
2

Opret en bufferzone , der vil holde betonen på området, når det hældes . Brug fire 2- inch 10-tommer plader skæres længden af ​​området. Læg dem langs kanten af pladen , og skub dem sammen, så de danner enten en firkant eller et rektangel . Hammer stakes uden for rammen for at holde på kanten bestyrelser op og til at afskrække enhver forskydning , der kan opstå , når betonen hældes .
3

Sprøjt kantbrædder med smøreolie for at holde betonen klistrer til dem, når tørring . Lad olien tørre i bestyrelserne før hælde beton. Fugt murværk sand i pladen med vand fra en haveslange. Dette vil gøre det muligt for sand til dannelse af en hårdere indstilling område. Rake sandet igen for at sikre, at det ligger glat.
4

Placer betonblanding fra posen ind i en trillebør . Tilsæt vand til blandingen , indtil den bliver en budding -lignende konsistens. Der henvises til cement mix taske til producentens anbefalinger. Hæld betonen indersiden af ​​pladen fra midten og arbejder udad til kanterne. For mængden af ​​beton er nødvendig for at udfylde pladen , skal du bruge en konkret regnemaskine .
5

Brug en murske til at nivellere betonen , når pladen er helt fyldt. Sørg betonen fyldes til toppen af 2- inch 10-tommer boards. Lad betonen tørre i to til tre dage . Dæk området med en plast tarp hvis regn er i prognosen før dette tidspunkt , eller hvis vragrester er tilbøjelige til at falde i pladen. Fjern 2-tommer med 10 -tommer brædder bruges til formularen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com