Hvordan at spare på en konkret indkørsel
Uanset hvor du bor der er måder at spare på konkret indkørsel omkostninger. Mens elementer såsom forberedelse og styrkelse sub -grade er nødvendige komponenter i enhver konkret projekt , der er kreative måder at spare penge . Beton indkørsel besparelser kan også komme fra den type efterbehandling , du vælger til indkørslen. Blot at gøre det en DIY beton indkørsel , snarere end en entreprenør bygget en, der kan hjælpe dig med at skære ned på omkostningerne betydeligt. Selv leje en del af arbejdet og gør en del af det selv kan spare dig en betydelig mængde af budgettet. Instruktioner
1

Inventory de værktøjer, du har på hånden til at bygge en konkret indkørsel , hvis du tænker på en DIY beton indkørsel . Hvis du nødt til at leje gravemaskiner til sub -grade arbejde , samt en betonblander og andre værktøjer , kan dine konkrete indkørsel omkostninger hurtigt tilføje op.
2

måle størrelsen af indkørslen. Hvis dit hjem er sat tilbage fra gaden, overveje at bygge en en -lane indkørsel fra gaden til huset med en bredere forklæde til to biler i nærheden af ​​huset . Du har stadig adgang til din to-garage , men alligevel kan være i stand til at redde flere kubikmeter beton. I hvert fald en lige indkørsel koster mindre at lave end en med kurver.
3

Find ren, men brugt, sub -grade materialer. Hvis klipper til basen er tilgængelige fra nedrivningspladser , gøre brug af dem efter plukningen eventuelle fremmede materialer. Kig i bjærgning værfter for materialer til brug for armeringsjern .
4

Læg den mindste mængde beton til din indkørsel . Dette er ikke stedet at reducere omkostningerne eller indkørslen må ikke vare . Skær i dilatationsfuger ved den anbefalede afstand til din del af landet . I de fleste tilfælde , at betonen skal være 4 inches tyk. Dilatationsfuger bør være 1 tomme dyb og skal være cirka 15 meter fra hinanden.
5

Gør del af arbejdet og hyre en entreprenør til at gøre resten. Hvis du bare hyre en entreprenør til at hælde og afslutte indkørsel , kan du spare en betydelig mængde penge . Det samme gælder, hvis du hyre forberedelse og sortering udført arbejde, og hæld beton selv .
6

Begræns mængden af fancy arbejde, du føjer til konkret indkørsel . Ekstra farver , særlige teksturer og stemplet designs er rart, men omkostningerne tilføje op i en fart. Afhængigt af de indstillinger, du vælger , kan du fordoble prisen på indkørslen bare for ekstramateriale .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com