Hvordan man kan anslå Blacktop
Blacktop indkørsel er allestedsnærværende i boligbyggeriet . Det lader til , at alle kvarterer nu udstyret med denne brolægning materiale som et holdbart , omkostningseffektive, og noget attraktivt indkørsel system. Hvis du planlægger at tilføje en blacktop indkørsel til en eksisterende hjem , eller hvis du ønsker at afgøre, om at dreje din grus kører ind i en Blacktop er den rigtige for dig , præcis mængde og omkostningsvurdering er af afgørende importance.Things du har brug
100 ' målebånd
Lommeregner myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål overfladearealet af den planlagte indkørsel. Mål alle grænser og få den samlede firkantede optagelser af området at være brolagt . Multiplicer længde og bredde for hele rektangulære og kvadratiske områder at få pladsen optagelser . A 100 ' målebånd kan hjælpe med denne opgave.
2

Konverter pladsen optagelser af området til kvadrat meter ved at dividere de kvadratmeter af ni kvadratmeter per kvadrat værftet. Det endelige antal er kvadratet løbelængde omfattet af indkørslen.
3

Gang kvadrat meter med 0,057 . Denne konstante repræsenterer de samlede tonsvis af blacktop kræves til en firkantet gård af en tomme tyk fortovet. Du skal blot formere pladsen løbelængde gange 0.057 gange tykkelsen af ​​Blacktop , normalt tre inches , for at få den samlede tonnage nødvendige for din indkørsel .
4

Gang den samlede tonnage kræves af prisen per ton blacktop , som i gennemsnit mellem $ 80 og $ 150, afhængigt af din geografiske område. Check med din lokale installatører eller et prisindeks for nøjagtige og aktuelle prissætning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com