Sådan Seal en Blacktop Street
Sealing en blacktop eller asfalt overflade kan føje år af livet til det og hjælpe med at undgå dyre reparationer. Mange problemer med asfalt opstå på grund af frost og tø cykler , der er forbundet med varmt og koldt vejr , tung trafik , køretøj vægte og dårlig anvendelse af vejmaterialer . Derudover olieraffinaderier evne til at udvinde mere værdifulde egenskaber ud af råolien efterlader en ringere kvalitet asfalt , end hvad der var til rådighed i fortiden for at dukke op igen veje. Ting du skal
Sealant
Patch materiale
Sabotage
Crack fyldstof og applikator
Degreaser
stiv børste
Sealant applikator ( sugefod eller sprøjte )
Vis Flere Instruktioner

1 Fælles asfalt crack .

Undersøg Blacktop for fejl , såsom revner eller huller. Rengøre alle revner ( alligator , reflekterende, kant eller dem, der skyldes svind ) ved at fjerne eventuelle rester fra dem. Fyld hver revne med en crack fyldstof. For dybe revner , installere sand ca 1/4 tomme fra toppen af ​​crack og fortsætte med crack fyldstof. Altid tilføje ekstra fyldstof at knække for at tillade svind .
2

grundigt rengøre pothole . Giv nøgle i hul i vejen ved at underbyde kanterne af pothole , og overfylde med patch materiale. Tilføj patch materiale i 2 tommer elevatorer , og tamp . Fyld lapmateriale omtrent 1/4 inch over den eksisterende overflade og tamp . Installer grus til inden for 4 inches fra toppen af ​​pothole for enhver dybe huller , og tamp , før du fortsætter at installere patch materiale .
3

Fjern ukrudt og rødder. Fej området grundigt . Påfør affedtningsmiddel til at fjerne olie eller fedt eller brug en stiv børste til at skrubbe og fjerne eventuelle pletter. Power vaske overfladen. Vent mindst 48 timer efter eventuelle reparationer er blevet gjort til Blacktop før anvendelse af nogen fugemasse.
4

Vælg passende blanding design for fugemasse efter lavt , moderat eller tunge trafikmønstre og tilføje specielle additiver , såsom sand for trækkraft , som ønsket for at tætningsmiddel. Påfør et tyndt lag af fugemasse med fugemasse applikator ( sugefod til mindre områder eller sprøjter til større områder ) . Brug en stiv børste til at sikre tætningsmiddel fordeles ind i overfladen og eventuelle sprækker. Sikre dækningen af ​​fugemasse strækker sig til og over kanterne af asfalten.
5.

Et andet lag tætningsmiddel kan anvendes, når det oprindelige lag er tørt . Tillad andet lag tørre i 24 timer. Følg altid producentens anbefalinger på etiketten for de bedste resultater og for at kurere tider.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com