Sådan Isoler et Attached uopvarmet Garage
Mange husejere bruger deres garage som mere end et sted at parkere en bil . Garagen kan bruges som et sted at gøre bilen reparationer og vedligeholdelse. Det kan også være et værksted. Hvis du bor i et koldt klima, kan arbejde i din garage være meget ubehageligt om vinteren, hvis garagen ikke er opvarmet eller isoleret. Tilføjelse isolering kan give en vis lettelse fra kulden. Hvad du har brug
Faced glasfiber isolering
Målebånd
Utility kniv
Fem 2 - fod lange stangklemmer
Hæftepistol
2 -by- 4 board
Sikkerhed beskyttelsesbriller
Handsker
Mask myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Ufærdige Lofter
1

Rul isolering . Mål og skær den i sektioner ikke længere end 12 meter for at gøre det lettere at håndtere.
2

Vedhæft 2 -fods lang stangklemmer til loftsbjælker hvor isoleringen bliver installeret.


3

Tråd isoleringen gennem klemmerne . Start i midten af loftet og arbejde hen imod den ene side, og installere isolering, så de udsatte glasfiber vender tag.
4

Træk kanterne af papiret ind mod siderne af loftsbjælker og hæfte papiret til tværbjælke hver 6 inches. Afslutte installationen af ​​isolering i rækken af loftet. Hvis der er nogen steder, hvor isoleringen er over væggene, forsigtigt trykke den ned med en 2- af -4 til at udfylde hullet.
5

afslutte installationen af ​​isoleringen i resten af loftet. Hvis der er nogen inventar såsom lys eller stikkontakter, installere isolering over dem. Skær et hul i isoleringen omkring armaturet , så tamp isoleringen på plads.

Walls
6

Mål rummet fra loft til gulv . Hoteltilbud KAYAK 7.

Rul isolering og klippe det til at passe til væggen.
8

forsigtigt passe isoleringen ind i hullet mellem væg pigge med de udsatte glasfiber vender væk fra dig . Lad det fuldt ekspandere. Placer isoleringen over alle inventar såsom forretninger og lyskontakter , derefter skæres et hul til at rumme armaturet og tryk isolering mod væggen.
9

Staple papiret til indersiden af knopperne hver 6 inches .

Hus Have © have.989214.com