Asfalt bane Instruktioner
Asfalt brolægning er en god investering for dem, der søger at forbedre bremse appel eller bare opgradere fra en snavs eller grus indkørsel . Asfalt kan give forbrugeren en indkørsel, der ikke behøver at blive udskiftet eller stærkt vedligeholdes ligesom sine kolleger , grus og beton. Hot- mix asfalt er en blanding af sten , sand og en flydende opslæmning af asfalt . Denne blanding skal opvarmes for at blive anvendt, og arbejdet med hurtigt for at undgå det størkner , før den er placeret korrekt. Hvad du har brug
Asphalt basen
Dumper
Paver
Skovl
Kompaktor
Vis yderligere vejledning
Instruktioner for asfaltudlægning
1 for at undgå stillestående vand, som kan ødelægge asfalt, kan et drænrør skal installeres .

Kort din udpegede asfalt bane projekt. Planlægning præcis hvor du vil blive bane vil hjælpe dig med at afgøre skråninger, dræning og andre problemer, du kan støde på . Brug små flag eller markører vil hjælpe med at definere stien til asfalten.
2 en stærk base er nødvendig for at forhindre at synke eller revner i asfalten.

Vælg en base for asfalt bane -projektet. Asfalt kan anvendes direkte til toppen af ​​en eksisterende vej, men den foretrukne fremgangsmåde kræver enten jord eller en samlet base af sten og sand. Hvis der anvendes den samlede base, typisk ration af base og asfalt er seks til otte inches af aggregat under tre inches af asfalt . For at oprette en formular til grænsen af din asfalt projekt , kan du bruge træ blokering eller et fleksibelt landskabspleje grænse materiale .
3 Jeg brolægger kan bruges til at rulle og manipulere asfalten på plads.

Opvarm asfaltblanding til 300 grader . Denne temperatur gør blandingen smidigt og let at arbejde med. Det er vigtigt, at blandingen spredes og placeret hurtigt, før det er tilladt at køle ned og størkne .
4 En gåtur bag eller ride på en komprimator er dyrere, men vil give den mest professionelle resultater.

Tamp blandingen på plads. Asfalten kan bankes ned med hånden eller ved brug af en pladevibrator . Selvom hånd stampning kan være den mest omkostningseffektive løsning , kan kvaliteten af ​​komprimeringen ikke matche maskine komprimering. Hand stampning bør kun anvendes på mindre projekter som reparationer og patches. En heavy- duty komprimator er nødvendig for større projekter , såsom indkørsler og veje.
5 Revner i asfalt skal repareres straks for at undgå yderligere skader.

Giv asfalten 24 timer til at størkne og indstillet, før du kører på den. Kørsel på asfalten , før det har tid til at sætte vil skabe fordybninger i overfladen og kan føre til revner og andre skader. Disse typer af skader der kan påvirke integriteten af ​​produktet og kræver reparation eller patches.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com