Sådan fjernes Indkørsel Sealer
Fjernelse beton sealer er aldrig en sjov opgave, men det er ofte en nødvendig én. Før en ny fugemasse kan lægges ned på din beton indkørsel , skal den tidligere pelsen blive taget op . Selv om det er muligt at anvende slibeværktøjer manuelt tage finish , kemiske strippere kræver mindre arbejdskraft, men giver det samme resultat . Kemiske midler nedbryde gamle sealer i en væske , som derefter kan renses fra indkørslen . Hvad du har brug
Kemisk stripper
Brush
bomuld lagen
Skraber
højtryksrenser
Sæbe
Vand myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Spred kemiske stripper på tværs af beton, pr fabrikantens anvisninger , typisk med en lang pensel eller rulle. I stedet for at tackle hele indkørslen , arbejde i mindre sektioner, der er nem at administrere .
2

Dæk sealer med en fugtig bomuld lagen eller et stykke Jute . Kemiske strippere kun virker, når de forbliver våd og aktiv ; dækker overfladen vil stoppe stripperen fra udtørring . Desuden vil nogle af stripperen og sealer blive trukket op fra indkørslen , når du fjerner kluden, at hjælpe med oprydningen.
3

Lad kemisk stripper til at sidde i den tid anbefalet af producenten . Hvis du køber produkter, der er mere miljøvenlige , forventer vente tid til at være længere. Barskere kemikalier vil udsende flere dampe , men nedbryde sealer meget hurtigere.
4

Fjern klud eller Jute fra overfladen. Selvom lagen trækker nogle af stripperen og forsegler, vil der stadig være slam på indkørslen. Brug en skraber med en flad kniv til at skrabe stripperen og sealer fra betonen i en pose beregnet til giftigt affald. På tekstureret beton , skal du bruge et ikke-reaktivt stiv børste til at komme ind i rillerne i overfladen.
5

Brug en højtryksrenser til at skylle overfladen. Opfølgning ved at børste overfladen med vand og sæbe.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com