Proces til farvning beton med Color Pudder
Beton er billig , stærk og let formes til formularerne en entreprenør behov for byggeri. Det er fundet i en række strukturer , fra skyskrabere til indkørsler. Beton lys grå farve er tilstrækkelig til mange formål , men nogle konstruktion job kræver en anden farve. Pulver -baserede farvestoffer blandes ofte i den indledende fase af at kombinere vand og tør beton. Farvepletter vs Color Pudder

Farvning toppen af ​​beton er hurtigt, nemt og effektivt . Men kun farven farver det øverste lag , og det vil slid og misfarves efter længere tids brug . Blanding af farve ind i betonen , før det hældes er den eneste sikre måde at en sammenhængende permanent farve . Selv om de konkrete chips , farven nedenunder er stadig den samme.

Farvekort

farvende pulver at blande ind i beton er fremstillet af en række virksomheder . Deres farve diagrammer viser, hvad nuancer er tilgængelige hjælp en entreprenør bestemme den endelige farve af betonen. Farverne kommer normalt meget tæt på det ønskede resultat , men det kan ikke passer helt . Hver konkret producent har sin egen liste over ingredienser , der påvirker, hvordan farve pulver reagerer med andre kemikalier.
Konsekvent Color

Fordi blanding af materiale i beton er ikke altid konsekvent fra belastning at indlæse, den eneste måde at sikre en matchende farve er at blande det hele i en belastning. Hvis der er brug for to eller flere laster er det vigtigt at holde kombinationer af ingredienser som ligner hinanden som muligt.
Beboelsesformål

Husejere kan tilføje farve til små , trillebør mellemstore partier ved hjælp af en 5 -lb . pose farve agent med en standard 96 -lb . pose af beton. Ca. 1 /3 af det nødvendige vand tilsættes til betonen sammen med hele posen med farvestof pulver. Posen opløses i vandet, som betonen er blandet og tilføjer farve til materialet. Det resterende vand tilsættes derefter at udglatte betonblanding og give det konsistens som en stiv kagedej .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com