Hvordan at reparere en konkret indkørsel
Når revner udvikle på tværs af din beton indkørsel , kan du enten behandle de skader, det kan medføre at dine dæk , vælge en dyr indkørsel udskiftning , eller gå den billige DIY rute Nyasfaltering din indkørsel overflade. Når du reparere din beton indkørsel , du dække den gamle beton med et tyndt nyt lag. Den nye belægning er formuleret til at være lige så stærk som den gamle . Det binder sikkert med det gamle fortov og dækker lappet skader , så det ser ud som om du gik den nye indkørsel rute , men koster dig en brøkdel af de nye indkørsel omkostninger. Ting du skal
Power vaskemaskine
pH - neutralt rengøringsmiddel
Beton affedtningsmiddel
Epoxy crack fyldstof Salg Wooden stakes
Hammer
Epoxy limning
Lav lur malerulle
Polymer modificeret cement belægning
Trillebør
Have hakke
sugefod
murske
håndsprøjte
Beton fugemasse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Rengør indkørsel ved hjælp af en magt vaskemaskine og en pH - neutral sæbe. Vask væk alt snavs og rester fra indkørslen begynder ved toppen og arbejder din vej nedad mod gaden . Skift til et affedtningsmiddel løsning for eventuelle oliepletter , der kan interferere med den nye fortovet. Skyl overfladen klar af alle rensemidler med rent vand ; derefter lade indkørsel tørre helt, før du fortsætter.
2

Reparation konkrete revner ved at fylde revner med epoxy crack fyldstof. Placer et rør af fyldstoffet i en caulk pistol og skære spidsen fra næsen af røret. Tryk på næsen af røret af fyldstof ind i revnen og tryk på aftrækkeren på caulk pistol til at presse fyldstof ind i revnen , overstrømmende det lidt . Skrab langs toppen med en spartel og lad det tørre i 24 timer.
3

Markér placeringen af ​​kompensatorer krydser indkørslen ved at placere træpæle på hver side af samlingen linje , så du kan genskabe ekspansion linjer i den nye fortovet lag. Hammer indsatsen i jorden for at sikre dem under fortovet udlægning .
4

Rul et lag epoxy limning over overfladen af indkørslen til at give en mellemliggende bindemiddel mellem den gamle beton og den nye . Klæbemidlet vil give ny betonbelægning at bevæge sig langs med den gamle . Dette vil forhindre revner og pauser fra danner grund jord flytte under indkørsel eller fra vejrrelaterede temperatur bevægelse. Brug en lav- nap malerulle at anvende limen i overlappende rækker, der dækker hele overfladen.
5.

Lad limen tørre til en klæbrig tilstand . Limen skal være lidt klistret , mens der ikke vises våd , før du anvender den nye fortovet materiale .
6

Bland en batch af polymer modificeret cement belægning i en trillebør ved hjælp af en haven hakke . Følg producentens anvisninger på at blande belægningen.
7.

Hæld belægningen over limen dækket indkørsel starter på toppen og arbejde din vej til gaden. Spred belægningen på tværs af indkørslen i rækker ved hjælp af en svaber til at give et jævnt lag af blandingen en tomme i tykkelse.
8

Level spredningen belægning med en murske , fjerne eventuelle høje områder og fylde eventuelle hulrum i overfladen.
9.

Texture overfladen med en konkret kost . Træk kost over hele overfladen af betonen , ru det op for at skabe en skridsikker høj trækkraft tekstur. Brug murske at genskabe ekspansion linjer i det nye lag af fortovet over ekspansionsledningerne i den gamle .
10

Vent 24 timer for cement belægning for at helbrede , og derefter forsegle det nye fortov med en udvendig beton fugemasse. Fyld en håndpumpe sprayflaske med fugemasse. Spray fugemasse over overfladen oppefra og ned , indtil det er helt dækket . Lad sealer 48 timer tørretid , før du bruger indkørslen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com