Betonplade Tools
fælles hjem anvendelser af en betonplade omfatter gårdhave pyntede, som en del af et fundament til et hus, en kælder gulv eller som en indkørsel . De nødvendige værktøjer er enkle. Med ordentlig forberedelse og uddannelse og de rigtige værktøjer , kan en betonplade være en gør- det-selv projekt . Forberedelse og Beton Pour

Bland ikke din egen beton , hvis du forsøger at opbygge en betonplade . I stedet vurdere mængden af beton , vil du har brug for og bestille det af vognlæs . Det område, hvor du vil hælde beton skal være fladt og stampes . En hånd eller mekanisk Sabotage er nødvendig for denne fase af byggeriet. Derudover en tre eller fire fod beton tamp kondenserer betonblandingen , tvinger fugt til overfladen , når betonen hældes . Grundlæggende carepentry værktøjer såsom målebånd , hammer og sav kan bruges til at skabe trærammer til pladen.

Bullfloats og Trowels

03:57 fods aluminiums bullfloat bruges til at udjævne overfladen af ​​betonen og forsegle den mod fugttab . Det resulterer i en glat, våd finish. En murske bruges til at udjævne og forsegle betonen til en raffineret finish. Der er to typer af trowels anvendes til denne type projekter. Et stål hånd murske bør ideelt set være tre inches med 14 inches. En vandretur murske har en lang håndtag , eller endda en teleskopisk håndtag for at nå lange afstande, og bruges til samme formål . Begge er fremstillet af rustfrit stål. En fresno er ens og er generelt 24 til 36 inches lang. Med en udvidelse montering, kan Fresno bruges som en omvandrende murske .

Beton Finishing Værktøj

Brug en tre- kvart tomme gå kantskærer og tre- kvart tomme hånd- edger at skabe en jævn , afrundet kant på omkredsen af pladen. En jointer ( eller Grover ) sektioner det konkrete til at styre revner . Den fælles skaber betegnes som en kontrol joint. Brug en magnesium float at udjævne det konkrete til eksisterende beton og formularer. Et konkret kost , som generelt er let, eller enhver hårkost , der bruges til at udjævne visse typer plader , såsom fortove, terrasser eller indkørsler , og give det en skridsikker struktureret overflade .
beklædning

Barske kemikalier findes inden for beton. Disse kemikalier kan brænde og blister udsat hud med kontakt. Konkrete støvler og tykke gummihandsker beskytter huden mod barske kemikalier .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com