Typer af asfalt til indkørsler i Michigan
bremse appel og værdien af ​​dit hjem stiger markant med en asfalt indkørsel . En asfalt indkørsel er relativt let at installere, holdbare og repareres. Den liv i din asfalt indkørsel kan udvides ved hjælp af en fugemasse til at beskytte det mod både fugt og virkningen af Michigans dramatiske temperaturændringer . De typer af asfalt tilladte og regler for installation af indkørsler forskellige fra lokalitet til lokalitet . Staten Michigan indkørsel Permit Love

staten Michigan foreskriver ikke nogen bestemt klasse af materialer , der skal anvendes i indkørslen konstruktion, men lovgiver kræver , at en godkendelse indhentes, før en indkørsel kan bygges . § § 4 og 5 i indkørsel , Bannere Parades Act 200 af 1969 kræver, at en lokal regering agentur tilskud tilladelser til indkørsler er i overensstemmelse med reglerne " i overensstemmelse med den offentlige sikkerhed. " State loven kræver også rimelige standarder " for design og placering af indkørsler " og kan kræve , at " indkørsler skal være hårdt dukket op. " På
lokale krav

Permit krav er fastsat af enten amtsvejen provision eller en lokal by opfylder samme rolle . Grundlæggende krav er fælles for de fleste Michigan amter. Hard -overflade indkørsler og asfalt indkørsler skal begge møde lokale regler og zoneinddeling krav arealanvendelse .

Grundlæggende typer af indkørsel asfalt

Indkørsel asfalt er nogenlunde sammenlignelig med asfalt anvendes på veje og motorveje , en blanding af rock og en slags olieprodukt . Blacktop anvendes til en bolig indkørsel er meget tyndere end den, der anvendes på motorveje , dog. Der er to acceptable asfaltprodukter til Michigan indkørsler --- en varm blanding og en kold blanding. Den varme blanding er lavet af en specialiseret maskine komprimere en varm blanding af aggregat ( rock) og en råolie bindemiddel , indtil det er den rette dybde og masse, der kræves . Den kolde blanding anvender en kombination af aggregat og bindematerialet . Kolde blanding bruges ikke så ofte , da det udvikler bløde pletter , når de udsættes for ekstrem varme .

Local Building Code Krav

lokale bygningsreglementer mandat den base, der er nødvendig under en Michigan indkørsel . Er behov for en tyk og solid base, hvorpå at anvende asfalt til det sidste. Mange lokale bygningsreglementer tillader en typisk entreprenør henstilling af en komprimeret base af sten med en dybde på mindst otte inches. Asfalten skal komprimeres under installationen , eller Blacktop kan udvikle bløde pletter , når vejret bliver varmt. Lokale bygningsreglementer har også dræning krav , typisk en indkørsel hældning på mindst 1/4 tomme per fod .

Lokale Zoneinddeling Boards

Local Michigan zoneinddeling bestyrelser har også krav der skal være opfyldt, for at en asfalt indkørsel skal bygges. Hver zoneinddeling bord har regler for , hvor stor en indkørsel kan være, og den nødvendige dybde af asfalten. Nogle lokaliteter har regler for at bygge en indkørsel i løbet af en højre-of -vejs, hvorvidt by eller tredjepart ejet. Spørg din kommune , før du ud på dette projekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com