Carport Byggeri Idéer
En carport er et alternativ til en garage, der kan føjes til dit hjem , ejendom eller eksisterende garage . Træ, metal , plast og sten er nogle af de muligheder , du vil finde , når du vælger et design. Uanset om du bygge en selv eller købe en pre-designet carport, skal du først beslutte om det overordnede udseende . Enten matche den eksisterende udsmykning af dit hjem og garage , eller vælg et andet design og klæde det op med buske og vinstokke. Pergola

For yderligere eller sæsonbestemt parkering bygge en pergola stil carport. Fastgør pergola til den side af din garage . Mens pergolaer kan bygges mange måder , den mest populære variant omfatter et fuldt overdækket for at beskytte dit køretøj mod elementerne. Du kan bygge pergola af de samme materialer, der anvendes på en tidligere bygget dæk. Hvis dækket er synlig fra forsiden af ​​huset, kan pergola bygges ud af den anden side for at skabe balance. En pergola carport kan være skræddersyet til at passe ethvert køretøj.
Fritstående Carport

Fritstående carporte er almindeligt forekommende lavet af metal eller plast. Denne type struktur er ofte lukket på alle sider. De kommer i mange forskellige størrelser , former og farver , hvilket gør dem til et ideelt valg for ejendomme med tilstrækkelig plads . Fritstående carporte har ofte deres eget udseende , og kan ikke matche indretningen af ​​dit hjem. Men klæde det op med planter, buske eller vinstokke findes andre steder på din ejendom , og inden længe vil det passe ret i. Den anden mulighed er at bygge en selv .
Patio and Carport

Opret en carport med en gårdhave område for at maksimere din plads. En carport med tilbage alley adgang kan være klædt op i front med en terrasse-området. Opdele rummet med en dekorativ væg , forenet med et enkelt tag. Du kan bygge carport med et solidt tag , men udvide lamellerne til terrassen side til at tillade sollyset at filtrere igennem til opholdsområdet. Tilføj bænke eller en bistro stil gårdhave sæt og et par plantageejer bokse til terrassen side.
Andre ideer

Carporte kan også være udformet med mere end en parkeringsplads. Uanset om du vælger at bygge skillevægge mellem hver plet eller oprette en åben plads , er til rådighed , der passer til alle krav indstillinger. Større carporte er ideelle til store familier eller små virksomheder, der kræver parkering alternativer. En anden idé er at parre carport med et drivhus eller et haveskur. Med nogle gode design og kreativ planlægning carport kan tilføje et arkitektonisk omdrejningspunkt til din ejendom.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com