Ideer til Designing en hærværkssikret Postkasse
Ingen nyder at vågne op om morgenen til synet af en vandaliseret postkasse. Værre endnu, mange mennesker er afhængige af den mail-tjenesten til at levere deres indkomst kontrol. En usikrede postkasse giver mulighed for tyve at stjæle checks eller endog at stjæle identiteten af ​​ejeren af ​​postkassen . Heldigvis er der innovative mailboks design teknikker , der modvirker hærværk og beskytte indholdet i postkassen. Skærpe Postkasse Udvendig

ejere mailbox kan besejre selv en stærk baseballbat -svingende vandal ved at designe en postkasse ud af en tung gauge stål eller aluminium. Den øgede tykkelse af boksen ydre giver styrke til at modstå et angreb .
Tillad Postkasse til Roter

En roterende postkasse giver vej til den kraft af en kollision. Boksen skal fastgøres til en bærende arm. Armen skal rotere omkring post, når tryk påføres til boksen. Dette forhindrer i feltet rive indlægget når angrebet. Overvej at placere et stop når kassen drejes 180 grader. Det afskrækker vandaler fra hele tiden at ramme kassen og gentagne gange bankede det rundt posten.
Postkasse lås

Beskyt dig mail med en låsning postkasse låg . En simpel hængelås loopes gennem låsemekanismen giver en billig løsning. En mere kostbar løsning omfatter integration af en låsemekanisme direkte i selve låget . Disse ideer kræver også skære en åben brevsprækken på toppen eller på siden af ​​postkassen , så din post luftfartsselskab kan stadig indsætte mail . Ejere mailbox kan undgå behovet for brevsprækken ved at inkludere et numerisk tastatur , der åbner , når den korrekte kode er indtastet. Dette gør det muligt postbud at indtaste koden og placere den post i postkassen. Tastaturet skal drives med et batteri og en traditionel lås bør give brugeren mulighed for at omgå tastaturet i tilfælde af batteri fiasko .
Advarselsmærkning

anbringe en advarsel mærke til ydersiden af ​​din postkasse. Spørg dit lokale posthus for at forsyne etiketten. Postkontoret skaber en rød etiket, der advarer vandaler konsekvenser for hærværk din postkasse. Postkasser anses for at være føderal ejendom og vandaler er underlagt føderal retsforfølgning . Straf kan resultere i op til 3 års fængsel og en bøde på $ 250.000. Advarsel vandaler af dette faktum med et klistermærke , kan afskrække hærværk i første omgang.
Rapportering
p Der er mere at rapportpostkasse forbrydelser end blot at indgive en politianmeldelse . Ofre for postkasse hærværk rådes til straks at rapportere hærværk til det lokale posthus . Postkontoradresser embedsmænd bede dig udfylde enten formular PS 1510 eller PS 2016. PS 1510 skal bruges, når en uautoriseret person åbner kassen og ser gennem din mail. PS 2016 rapporterer hærværk af en postkasse eller mail tyveri .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com