Sådan Set Gate Indlæg til Auto Gates
Installation af en automatisk port på din indkørsel kan tilføje sikkerhed og privatlivets fred . Men automatiske porte kan være tunge , og de kan sætte en masse stress på stolper når portene åbner og lukker. Når du installerer de stillinger , tage ekstra forholdsregler for at sikre, indlæg ikke vippe , når jobbet er udført . Ting du skal
Post- hul digger
fabriksbeton
spand eller trillebør
målepind
Sabotage Salg Level myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Brug en post- hul digger at lave et hul i jorden , hvor du ønsker hvert indlæg. Lav hul 4 til 6 inches bredere end dine indlæg. Grave omkring 2 1 /2 til 3 meter dyb. Hvis den sidste fod på jorden er blød , sandet eller våd, enten grave dybere eller gøre hullet bredere i bunden. Hvis toppen af ​​din jord er blød , kan du også ønsker at udvide toppen af hullet , eller gøre hullet ved siden af ​​en konkret indkørsel , så betonen i toppen af hullet er imod indkørslen.

2.

Forbered nogle færdigblandet beton i en spand eller trillebør i henhold til anvisningerne på posen , men tilføje omkring en tredjedel mindre vand end vejledningen kræver . Dette vil medføre mindre svind i betonen , og hjælpe med at holde stillingen lige mens betonen tørrer .
3

Hæld omkring 6 inches af beton i hullet , og derefter indstille din gate indlæg ind i hul.
4

Tilføj mere konkret til hullet. Brug en "sabotage " at ram betonen i hullet og komprimere den på bunden. En sabotage er et værktøj, der består af en stang med en flad ende , der bruges til stampning snavs. Du kan bruge alle slags pind med en flad ende i stedet for en sabotage .
5

Placer et niveau på stolpen , mens du sætte betonen i hullet for at sikre, at stillingen er lige.

6

Fyld hullet til toppen, og lade betonen til at indstille i 24 timer , før du anvender vægt til stillingen .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com