Hvordan man opbygger Rock Indkørsel Indlæg
Indkørslen indgang fungerer som afgrænsning mellem en by , forstæder eller landevej og indgangen til et privat hjem eller forretning. Tilføj sten til indkørslen indgang til at indstille din indkørsel indgang fra andre indgange langs gaden . En sten indkørsel post er en holdbar indgangsparti , let vedligeholdt samtidig give tiltrængt dræning i løbet af vinteren . Tilføj rock- kolonner på hver side af indkørslen til en landskabspleje touch, som gør en erklæring. Hvad du har brug
Traktor
geotekstilmateriale , hvis det ønskes
Mekaniske rulle
Road basen
Grus, forskellige størrelser
Rake
Skovl
8 stykker af armeringsjern , 42 inches tall
1 -tommers krydsfiner 4 -by- 8 meter
9 boards, 8 fod -by -1- af - 2 tommer Salg 3 fastgørelsesstropper
1 ton creek sten
tørbeton poser mellem 4 og 8 for hver kolonne
Trillebør
Hammer Salg Level
Nails
Arbejdshandsker myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Indkørsel

1

Beregn hældningen for indkørslen indgang , så den bevæger sig mod gaden på 1/4 tomme per fod . Sørg for at der er rigelig gade dræning at flytte vand væk fra indkørslen indgangen.
2

Kontroller jorden for at sikre, at det kaster , snarere end bevarer vand . Se indkørslen indgang i dårligt vejr at bemærke vandgennemstrømning.
3

Grade indgangen indkørsel til at matche den hældning af indkørslen og mødes på gaden. Lej en grader for at udføre dette trin eller alternativt leje traktoren til at gøre det selv. Sænk traktorens bladet på jorden og bevæge sig frem og tilbage , indtil den ønskede hældning tager form for indkørsel indgangen.
4

Tilføj en geotekstilstof til overfladen af indkørslen indgangen. Har en ven hjælpe udrulning stoffet i ark. Lægges to ark stof på indkørslen indgang , hvis det er bredere end stofruller . Dæk alle udsatte snavs.
5

Spred et lag af bærelag , eller 3-tommer store takkede klippestykker over stoffet . Lastbilen , der leverer rock spreder klippen , da det kører over indgangen .
6

Træk en metal haven rake over vejen base for at sprede sten over hele indkørsel indgangen. Kompakt med en mekanisk valse.
7

Tilføj yderligere lag af grus, som det er nødvendigt, at sikre, at hvert lag tilsat består af sten eller grus mindre end laget før det . Komprimere lag med en mekanisk rulle efter hver placering .

Kolonner
8

Dig fodfæste cirka 3 meter firkantet og 6 inches dyb støder op til den snævreste del af indkørslen indgangen. Ca. 1 1/2 meter i fra hvert hjørne af gravede fod , tilsættes fire stykker armeringsjern 3 1/2 meter høj. Pund dem ned i jorden med en hammer og bruge en plan for at sikre at de er lodret lige. De fire armeringsjern vil sidde inde i formular og hjælper til at holde søjlen på plads.
9.

Byg en form ud af krydsfiner. Gør formular 2 -by- 2 mund firkantede og 48 inches høj . Skær et ark 1 tomme krydsfiner i fire strimler, hver 2 fod bred og 4 meter lang. Skær et ark af krydsfiner i halvdelen tværs dets bredde , og derefter skæres i halve igen for at tilvejebringe de nødvendige 4 -fods lange strimler . Sæt de fire stykker af krydsfiner 1 fod i fra kanten af ​​fod. Nail kanterne sammen for at danne en firkant. Tilføj lægte bestyrelser på én fod intervaller for at hjælpe med at støtte kolonnen.
10

Skær 1 -by -2 -tommer brædder i længder , der passer stramt omkring formen. Nail hver af de fire 1 -by -2- tommer batten boards rundt form til hinanden for at holde det på plads . Placere dem på 1 fod intervaller rundt formularen. Tilføj et vævet fastgørelsesstrop omkring basen , den midterste og den øverste del af søjlen med en låse lås og sikker stramt for ekstra styrke og holdekraft .
11

sted rocks inde i form, indtil omtrent halvt fyldt . Sæt dem ind i formularen omkring armeringsjernet . Sørg sten lå tæt mod indersiden af ​​formularen.
12

Bland beton i trillebøren som pr vejledningen på konkrete pose og hæld eller skovl i formen og fod. Tilføj sten og beton , indtil formularen er fuld. Brug en pind til at tamp beton og sikre, at det udfylder alle rummene mellem klippen. Niveau i toppen af ​​formularen med beton til en flad overflade.
13

Gentag på den anden side af indkørslen for den anden sten kolonne ved indkørslen indgangen.
14

Lad betonen tørre 48 timer før du fjerner formularen. Dæk fod med snavs at have kolonnen ud til at stige op af jorden .
15

Brug sidesten bæk sten til at danne en grænse langs indkørslen kant.


Hus Have © have.989214.com