Er Pea Grus Arbejde i en indkørsel
? Når du bygger en indkørsel , kan du vælge mellem en række materialer foruden beton og asfalt . Ært grus er en mulighed, der er relativt billigt og let at installere. Pea grus kommer i en række forskellige former og farver , og det er miljøvenligt at starte. Byggeri

Konstruktion af en ært grus indkørsel er en simpel proces , som mange husejere kan udrette på egen hånd , i modsætning til om en beton eller asfalt indkørsel . Tunge maskiner gør arbejdet lettere, men er ikke absolut nødvendigt. Grave ud 4 til 6 inches af muldjord over hele området , hvor du ønsker at konstruere din indkørsel . Installer stål kant langs kanterne af indkørslen for at holde ært grus i og modvirke ukrudt . Sørg for, at dit fundament er kåret korrekt, vinklet væk fra dit hus . Fyld fundament med ært grus , rake det jævnt , og du er alle indstillet .
Æstetik

Pea grus er, at det kommer i en række forskellige former og størrelser . Chancerne er der er en grus distributør , der kan levere et udvalg af grus til dit hus. Ært grus supplerer generelt et landskab mere end asfalt gør, og du kan vælge nuancer af grus , der supplerer dit hus. Størrelsen af ​​ært grus vil påvirke udseendet af din indkørsel , så det ser rustikt eller næsten som en asfalteret indkørsel .
Environment

Bane en indkørsel kan forårsage alvorlige erosion og vand - afstrømning spørgsmål, skade miljøet samt dit hjem landskab. Med en ært grus indkørsel , vand opsuger gennem gruset og tilbageholdes nedenunder. Det er grunden til indkørslen dybde skal være 4 til 6 inches ; puddling kan forekomme andet. En overfladisk fundament også kan tillade større ukrudt .
Vedligeholdelse

På trods af stål kant , vil din indkørsel uundgåeligt miste nogle ært grus over tid, og det kan blive ujævn . Du kan være nødt til at rive din ært grus indkørsel en gang eller to gange om året for at opretholde en jævn og æstetisk tiltalende udseende. Udskiftning af grus vil sandsynligvis være nødvendigt kun hvert par år , hvis det. Når du tilføjer nye ært grus , købe det fra den samme forhandler hvis det er muligt at sikre, at du bruger den samme størrelse og skygge.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com