Hvad er den konkrete dybde for en indkørsel
? Indkørsler er ikke bare et sted til parkering en bil. Støbt beton indkørsler giver et stabilt underlag til din bil . Sammenlignet med grus eller mudder indkørsler , beton drev er mindre modtagelige for grubetæring og vask væk i kraftig regn , og den glatte overflade gør parkering lettere. Dybden af ​​beton i indkørslen er vigtig for korrekt støtter vægten af dit køretøj og tillade dræning af indkørslen. Beton Tykkelse

Generelt er de fleste boligområder indkørsler er fire inches tyk , ifølge Charles G. Wing i " Ortho s Home Improvement Encyclopedia Problemløsning A til Z. " Dette omfatter kun betonen af indkørslen og ikke underlag . Kontroller den lokale kode i dit område. Du vil sandsynligvis nødt til forstærkning inde i betonen. Dette kan omfatte forstærkede stålstænger - også kaldet armeringsjern - . Eller et trådnet struktur
sandlag

Christine Beall i " murværk og beton , " bemærker nogle foretrækker at skabe en sand seng under betonen i en indkørsel til at hjælpe den konkrete kur hurtigere. Dette sandlag , hvis den anvendes, bør skråning ned 1/8 til 1/4-inch per fod af afstanden. Den lavest sandet skal være er 1-1/2 inches. For at bestemme , hvor dybt sandet skal være, måle længden af ​​indkørsel fra gaden til fortovet , hvor hældningen begynder. Multiplicer denne afstand med 1/4 . Dette vil give dig antallet af inches at tilføje til 1-1/2 inches at finde dybden af ​​den dybeste sandlaget . For eksempel, hvis afstanden mellem gaden og fortovet , hvor du vil begynde hældningen er fire fødder , vil du tilføje en tomme til 1-1/2 tommer dybde af den oprindelige sand niveauet for den dybeste sand del. At reducere mængden af ​​sand i det skrånende del af indkørslen giver dig mulighed for at holde betonen en ensartet dybde . For sand niveauet fra garagen til fortovet, skråning ned 1/8-inch pr foden af ​​længden.
Slope

Skrånende indkørsel gør ikke begynde på garagen. Slope indkørsel i sandlaget ved 1/8-inch pr foden af ​​afstanden , indtil du når fortovet. Der kan du øge hældning til 1/4-inch pr foden af ​​afstand, hvis det er nødvendigt for at nå gaden. Skrånende bør ske i sandlaget og ikke i betonen. Du skal vedligeholde den samme dybde af beton i hele indkørslen.

Variationer

Nogle indkørsler vil kræve en dybere betonlag end andre. Hvis du ejer flere biler eller store køretøjer såsom lastbiler eller SUV'er , tilføje en ekstra tomme af dybde til betonlaget , og bruge forstærkede stænger eller et trådnet inde i betonen , selvom din kode ikke kræver det. Disse foranstaltninger vil give den ekstra nødvendige styrke i betonen til at bære vægten af ​​dine køretøjer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com