# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> døre >>
Sådan Udskift Top Roller på en Bifold Door
A bifold døren åbnes bred og behov lidt plads inde i et rum kan åbnes helt. Døren stil er ofte brugt til skabe. Et spor er installeret på toppen af ​​døren, og en fjederbelastet valse , der er knyttet til døren glider langs sporet. Designet giver mulighed for at åbne og lukke døren nemt med en pull eller tryk på dørhåndtaget . Sjældent , stopper den øverste valse fungerer korrekt eller er beskadiget. Hvis en af disse situationer sker, kan du erstatte rullelejer easily.Things du har brug
tænger (valgfrit)
flad skruetrækker (ekstraudstyr)
Drill ( valgfrit)
Træ kit (ekstraudstyr ) på
Vis Flere Instruktioner
1

Tryk ned på den øverste valse for at frigøre det fra toppen spor. Vip dækslet fremad , og løft døren af ​​det nederste hjørne gulv beslag .
2

Fjern det øverste rulle ved at trække det ud af døren med hænderne eller en tang . En alternativ metode til fjernelse er at indsætte en flad skruetrækker i bunden læbe af den øverste rulle og skubbe rullen ned for at løfte den ud af hullet.
3

Tag den øverste valse til et hjem forbedring butik eller isenkræmmer, og sammenligne det med top ruller på markedet. Udskiftningen rulle skal ligne den gamle rulle. Hvis for eksempel den gamle rulle er rund, så den nye rulle skal være runde . Hvis de gamle rulle har en 7/16-inch base, så den nye valse base bør være, at målinger eller tæt på denne måling.
4

Skub den nye rulle ind i det samme hul , hvorfra du har fjernet den gamle rulle. Det skal passe stramt , så det ikke trækker ud nemt . Hvis det er nødvendigt , skal du bruge en hammer let at få den nye rulle på plads. Hvis den nye valse er for bred til hullet , bore et større hul . Hvis det er for lille til hullet , fylde hullet med træ kit, og bore et nyt hul ca 1 cm til siden af den gamle hul. Valsen etiket bør dirigere dig til den rigtige boret størrelse til at bruge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com