Sådan Udvid en Interior Doorway
Udvidelse af et interiør døråbning indebærer at fjerne gips og skære igennem væg pigge . Før du begynder at arbejde , er du nødt til at undersøge det område, hvor du planlægger at udvide døren. Hvis du kan se vandrør, lyskontakter eller stikkontakter , der kommer ud af det område, hvor du ønsker at udvide døren , er du nødt til at flytte disse forhindringer eller ændre dine planer. Hvis du ikke er komfortabel bevægelige elektriske ledninger eller VVS, kontakte en professionel for assistance.Things du har brug
Utility kniv
spartel
brækjern
Bajonetsav KAYAK Målebånd hoteltilbud tømrer Torv
Indervæg kniv
lommelygte
2 -by- 4 plader
Hammer
Nails
Paintbrush
Paint myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Fjern beklædningen fra døren og den tilstødende væg, hvor du ønsker at udvide døråbningen åbning. Skær maling, der binder trim på væggene ved hjælp af en hobbykniv og indsætte en spartel under trim, beskytter væggen mod skader.
2

Skub et brækjern over spartel og derefter dreje enden du holder mod dig for at løsne trim på væggen. Flyt ned trim , ved hjælp af spartel og brækjern , indtil trim kommer helt væk fra væggen.
3

Skær negle holder døren jambs til i væggen ved hjælp af en bajonetsav med en metal - kniven. Trække døren jambs ud af døråbningen. Skær igennem neglene holder døren header bord til de trimmede knopper over døren og fjerne header bord.
4

Mål langs bunden af muren , hvor langt du planlægger at udvide døråbningen , der markerer måling. Markér samme måling i toppen af ​​døren, ved hjælp af en tømrer Torv for at sikre, at linjen er i lod. Forbind de to vandrette linjer med en lodret linje , ved hjælp af tømrer Torv for at lave en perfekt lodret linje .
5

Skær et hul 2 inches i diameter med en gipsvæg kniv ind i væggen i midten af område du har markeret til udvidelse af døren. Kig inde i væggen gennem hullet , skinner en lommelygte rundt for at se, om nogen rør eller ledninger sidde inde i væggen , hvilket giver en hindring for døren ekspansion .
6

Klip langs de linjer, som du har markeret på væg , ved hjælp af drywall kniv og trække ned i gipsvæg i udskæringen ved hjælp af brækjern . Skær gennem væg pigge langs den samme linje, du brugte til at skære gipsvæg og fjerne knopperne fra udskæringen .
7.

Skær en ny 2 -by- 4 board til samme bredde som døren udskæring du har foretaget. Hold brættet op imod knopperne over udskæringen og køre søm gennem bestyrelsen og ind i stutterier at forankre det.
8

Mål afstanden fra gulvet til den nye header bord og klippe 2 -by -4 er for døren jambs . Skub de nye plader på enderne af udskæring og drev søm gennem bestyrelser og ind i væggen på hver side af døren . Mal de nye sidehoved og dørkarmen stykker til at matche resten af rummet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com