Sådan installeres Track Lighting i en Drop Loft
kan Track belysning installeres med et nedhængt loft ved hjælp af en uafhængig støtte klip, der har en gevind bolt for en tønde møtrik . Den nedhængt loft er understøttet fra loftet af den uafhængige støtte klippet og spor belysning derefter sikret ved tønde møtrik. Dette vil give dig mulighed for at installere spor belysning til et nedhængt loft , der allerede er installeret. Du kan installere spor belysning i en dråbe loft ved først at bestemme længden af ​​spor belysning needed.Things du har brug hoteltilbud Independent Support Clip
Wrench
Wire dækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

slukke for strømmen til det rum , hvor du har brug for at installere spor belysning . Sluk for strømmen ved at slukke breaker på panelet kredsløb.
2

Fjern alle loftplader fra rammen af loftet drop og bestemme, hvor på loftet sporet belysning vil blive installeret. Find den wire støtte, der er sikre drop loft rammen til loftet.
3

Tag én af ledningerne på den del af rammen, og derefter indsætte en uafhængig støtte klip på rammen . Retie ledning til den uafhængige støtte klippet til at understøtte rammen. Gentag dette trin for hver række, hvor du ønsker at køre spor belysning .
4

Tilslut den elektriske ledning til sporet adapteren til samledåse. Sno dem sammen de hvide ledninger og placere en wire dækning på ledningerne. Gentag dette trin for de sorte ledninger. Fastgør jordledningen til jordingsskruen i samledåse med skruetrækkeren. Fastgør adapteren til samleboks med skruer med skruetrækkeren .
5.

Sæt sporet for spor belysning i adapteren og ind på de gevindskårne bolte i bunden af ​​den uafhængige støtte klip. Fastgør tønde møtrik på bolten med hånden for at sikre spor. Fortsætte med at installere sporet og derefter gå tilbage og stram tønde møtrikker med skruenøgle .
6

Sæt lysarmaturer i sporet og placere dem til at give den nødvendige mængde lys. Tænd for strømmen igen for at teste spor belysning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com