# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> lofter >>
Installation USG Lofter Tile
USG Lofter giver fliser i en bred vifte af farver , former , størrelser og profiler, der opfylder alle relevante bygningsreglementer . Producenten hævder, at mange af disse fliser er klasse A brand -rated, smudsafvisende , termo- effektive og meldug - og skimmel - resistant.They bruges i et system, der omfatter et L-formet perimeter beslag til at understøtte det nedhængte loft , og et gitter af de vigtigste løbere skærer hinanden med cross tees.Things du har brug
USG loftplader
Grid papir
Målebånd ruler
Blyant Salg Level
L- formet støbning perimeter
6d negle
øjebolte 16 -gauge ledning
String
vigtigste løbere
tværprofiler
Sandpapir
Utility kniv
Vis flere Instruktioner
1

Bestem dimensioner af dit værelse og designe et gitter layout til dit projekt. For eksempel hvis du vil bruge 12 tommer by12 tomme flise i en 16 fods med 16 fods rum , end du ville bruge 256 enkelte fliser til fuldt ud at dække loftet. Det er nyttigt at trække ud den dimension af plads på nettet papir og til individuelt at tegne hver flise til modellen skala på det sted, du gerne vil placere dine loftplader . Så kan du bare regne ud , hvor mange fliser vil passe , herunder eventuelle delvise fliser i din tæller .
2

Undersøg, om du vil have delvise fliser ved at tage det område af rummet , du netop beregnet og dividere det med længden panelet, og derefter gøre det samme for bredden.
3

Bestem højden du ønsker dit loft til at sidde på , herunder tilstrækkeligt hoved clearance. Hvis du ønsker at dække en ufuldstændig loft sørg højden af loftet vil være tilstrækkelig til at dække udsatte wire, luftkanaler , loftsbjælker , og enhver anden funktion, du ønsker skjult.
4

Forskning bygningen koder til dit område for højde i dit loft . De fleste koder kræver et minimum af 7-1/2 ft loftshøjde . Du skal bruge omkring fire inches af rummet mellem de gamle og nye lofter for at vippe panelerne og drop dem plads, og yderligere to inches , hvis du påtænker at installere fuld panel fluorescerende loftslamper.
5

Brug en lineal til at måle fra bunden af ​​loftsbjælker til den placering , du ønsker dit loft til at starte , mærkning det sted på din væg med en blyant. Spore en henvisning linje omkring omkredsen af ​​væggene omkring i rummet ved hjælp af dit niveau , og det første mærke som reference. Mål ned fra bjælkerne på flere steder rundt i lokalet for at sikre den korrekte højde er markeret .
6

Juster L-formet støbning omkreds , således at den øverste del af bunden af ​​L flugter med omkredsen linje , og søm dem på plads til stutterier i væggen ved hjælp af 6d søm. For at dække en strækning af muren , der er længere end en af ​​dine forme, bare skubbe enderne af to stykker støbning sammen . For hjørner enten installere den første længde støbning tæt mod hjørnet og overlapper den anden støbning inde i L form af den første, eller brug din tin klip til at skære begge lister på en 45 - graders vinkel og fastgør dem på plads med 6d negle.
7

Mål ud fra start væg den beregnede hul afstand og trække en reference linje på alle strøer der spænder fra den ene væg til den modsatte væg. Måle længden af ​​en flise og markere den næste referencelinje denne afstand over fra din første . Fortsæt dette mønster på tværs af lokalet . Hvis længden af ​​din flise er fire fødder , så ville du give en henvisning linje hver fire fødder
8

Skrue små øjebolte i hver tredje tværbjælke langs referencelinjer og fastgør længder af 16 . - gauge ledning til hvert øje -bolt . Sno tråden mindst tre gange rundt om sig selv i toppen . Kør noget snor på tværs af rummet mellem perimeter støbninger og stram , så der er ingen slør . Gør dette hver otte inches, tilpasse streng med bunden af ​​formen.
9.

Lay den ene ende af de vigtigste løbere på omkredsen støbning , hvilket gør det niveau med den første streng. Feed nærmeste hængende ledning gennem det nærmeste hul i løberen og bøje ledningen op og drej den sikkert til den anden ende af ledningen . Brug snoren til at placere højden af ​​løberen og fortsætte fastgørelse af hængende ledning gennem hullerne i løberen .
10

Hæng op alle løbere ved hjælp af denne metode. Hvis løberen er for kort til at køre den fulde længde af rummet , deltage to løbere ende til anden, ved hjælp af de slots og faner bygget ind i enderne af hver. Derefter placere en ekstra ledning støtte nær hver af disse samlinger.
11

Installer tværprofiler , koble hver ende til at passe ind i åbningerne i løbere. Hvis bredden af din flise er to fødder , rum hver cross tee to meter fra hinanden. Installer din belysning til at passe ind i skinnesystemet.
12

Installer først flere loft fliser i midten af ​​den hængende nettet til at hjælpe med at rette forsamlingen . Vip fliser, skubbe den igennem og over nettet uden at beskadige flisen. Forsigtigt droppe panelet på plads. Foretag eventuelle justeringer som nødvendigt , ved hjælp af sandpapir til sand områder, der er lidt stram og en hobbykniv til at skære fliser, der har behov for større justeringer.
13

Skær fliserne , så de passer ind i nettet, så det passer til omkredsåbninger og passer omkring enhver forhindring , såsom belysning, sprinklere , luft ventsm eller andre emner ekstrudering ud over loftet linje . Altid skære flise med den færdige side af panelet opad
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com