# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> lofter >>
Sådan udføres Belysning Opgraderinger
Gamle , brudt, eller forældet belysning kan gøre et rum ser Lurvet og dateret. De stilarter og tendenser i lamper skifter ofte over tid. Selv gamle lysarmaturer stadig kan fungere korrekt , kan husejere ønsker at gøre opgraderinger med nye loft inventar . Udførelse belysning opgraderinger er en simpel opgave , som de fleste husejere kan gøre på egen hånd. Udskiftning af en eksisterende lampen med en ny lysarmatur bør ikke tage mere end en time til complete.Things du har brug
Skruetrækker
Opgraderet lysarmatur
Afisoleringstænger
Wire nødder
Light pærer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Find boksen breaker i dit hjem og slukke for strømmen til den gamle lysarmatur . Skru og fjern pære fra eksisterende lampen.
2

Skru loftet baldakin af armaturet med en skruetrækker. Sænk baldakin af den forældede lampen.
3

Fjern wire nødder fra toppen af ​​ledningerne ved forsigtigt at skrue dem med hænderne. Snoet wire ender og afslutte sænke lyset fra loftet.
4

Skru beslaget fra den elektriske boks i loftet med en skruetrækker. Udskift den gamle monteringsbeslag med monterings beslag til opgraderede lampen. Skru beslaget på plads, så det er sikkert på den elektriske boks .
5

Strip en halv centimeter af plast beklædning fra enderne af ledningerne i det nye lysarmatur med wire strippere . Hoteltilbud KAYAK 6

Match ledninger i nye lysarmatur med ledninger i elektriske boks . Sno dem sammen det bare metal enderne af de hvide ledninger . Sno en wire møtrik over ende til ledningerne. Gentag med de sorte ledninger og jordledninger .
7.

Skru baldakin af den nye lysarmatur på plads på monteringsbeslaget med en skruetrækker.
8

Tråd en ny pære på plads i opgraderede lysarmatur . Tænd for strømmen til lyset.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com