# >> Hus Have >  >> Building & Remodeling >> lofter >>
Sådan installeres en Popcorn Loft med en rulle
tekstureret popcorn lofter isolere et rum , absorbere lyd og bryde op ensformige udseende af glatte lofter. Typisk popcorn loftet installatører bruger en sprøjtepistol og hopper for at tvinge perlite " popcorn " på loftet. Denne metode kræver nonprofessionals at leje en sprøjtepistol specielt med henblik på popcorn loft installation. Loft tekstur maling giver dig mulighed for nemt at anvende perlite popcorn på dit loft manuelt med en rulle , så du kan undgå kostbare udstyr rentals.Things du har brug
Ark eller presenninger
Maleri trop
Eye beskyttelsesbriller hoteltilbud Primer
Short- nap malerulle
maling pan
malerulle udvidelse
Textured loft maling
Looped tekstur malerulle
Spackle (ekstraudstyr)
Vis Flere Instruktioner < br >
1

dække alle gulve og møbler med ark eller tarps . Sæt på et maleri jakkesæt og beskyttende beskyttelsesbriller .
2

Rør primer maling og hæld det i en maling gryde. Skub en kort malerrulle på en malerulle ramme og forlængelse. Rul malerrulle i primer og derefter rulle det på den rillede område af malingen pan at fjerne overskydende primer.
3

Påfør et lag primer til loftet til at dække eventuelle pletter ved hjælp af en frem-og tilbagegående bevægelse. Lad primeren tørre. Skyl primeren malingen gryde og rulle .
4

Rør tekstureret maling og hæld det i en maling gryde. Påfør et tyndt lag af teksturerede maling, ved hjælp af en fugtig kort malerrulle i en back -og-tilbage bevægelse , der arbejder på en 4-fods med 4-fods sektion ad gangen. Tillad denne frakke tørre i fem minutter.
5

Skub en løkke tekstur malerulle på en malerulle ramme og forlængelse. Påfør et andet lag af teksturerede maling i en langsom back -og-tilbage bevægelse , der arbejder på en 4-fods med 4-fods sektion ad gangen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com