Sådan Beadboard Længden af ​​loft
Ejere af ældre huse bruger typisk beadboarding - en teknik, hvor små strimler af træ er sømmet sammen - som wainscoting . Da de fleste af os ikke har tid til at nagle individuelle strimler af træ op , beadboard paneler er et godt alternativ. Kan bruges til disse paneler til at dække hele vægge , eller endda loftet. Størstedelen af ​​beadboard paneler kommer i 4x8 ark, så hvis du har et loft længere end 8 meter , vil du nødt til at skære og egnet til at fuldføre denne project.Things du har brug
Studfinder
Målebånd
Stige
Matched paneler negle
Hammer
Dropcloths
rundsav med hårdmetal klinge .
Vis Flere Instruktioner
1

Prep plads til din projekt. Fjern alle møbler at gøre det lettere at komme til alle dele af loftet. Fastsætte dropcloths over gulvet og tape dem på plads langs væggene med malertape for at undgå at få dem skifte under din stigen.
2

Brug en elektronisk stud finere at lokalisere loftet leddene. Mark placering med en blyant.
3

Få din paneler klar. Beslut, hvor mange fulde paneler, du skal bruge, og hvor mange paneler vil være nødvendigt at skære til at passe. Brug et målebånd og en blyant til at markere linier på dit beadboard . Skær de nødvendige paneler før tid, så du ikke behøver at stoppe, mens du arbejder .
4

Fastgør det første panel af beadboard . Du skal muligvis have nogen til at hjælpe dig med at holde panelet på plads, mens du knalder den op . Start i et hjørne af lokalet. Nail paneler søm i bjælken . Placer en søm hver 12 inches på hver tværbjælke .
5

Fortsæt sætte op beadboard . Panel over resten af ​​loftet. Passer sammen hvert panel så tæt som muligt - du vil ikke være i stand til at skjule dine sømme med gipsvæg tape
hoteltilbud .

Hus Have © have.989214.com