Sådan Lay cement fliser på et tag
Cement tagsten - der er teknisk betontagsten da sand blandes med cement - har tilsvarende egenskaber som skifer helvedesild . Betydeligt mere skrøbelige end andre tagdækning typer, såsom træ og asfalt , cement fliser kræver omhyggelig håndtering, når lagt på et tag . Hvis forkert sømmes eller gik på i løbet af tagdækning proces kan cement fliser knække . Selvom fliserne skal monteres med omhu, men selve processen om cement fliser på et tag er fortsat svarer til at installere andre tagdækning types.Things du har brug
Målebånd
V-formet metal blinkende
tin klip
Silikone lim
galvaniserede søm
Hammer
Straight metal blinkende
Tagpap hoteltilbud ¼ -tommer hæfteklammer og hæftepistol
tagdækning negle
Mørtel
Murske
Cement taghætter
Vis Flere Instruktioner
1

måle længden af ​​eventuelle dale i taget, hvor to skrå sektioner mødes. Overfør disse målinger til stykker af V-formet metal blinkende og skære de blinkende brikker til størrelse med tin klip . Dot bag de blinkende stykker med silicone lim , trykke dem ned i dalene , og køre et galvaniseret søm i hver blinkende brik i de fire hjørner og omkring hver 6 inches rundt i kanten.
2

måle længden af ​​tagets tagskægget. Overfør disse målinger lige metal blinkende stykker og skære blinkende med tin klip . Påfør silikone selvklæbende prikker på bagsiden , tryk på den blinkende ned, så det hænger fra tagskægget med omkring 2 inches, og søm blinkende på plads.
3

center en stribe af tagpap , lang nok til at dække hele længden af dalen, i hver dal af taget. Fastgør filt med ¼ -tommer hæfteklammer på hver side omkring de ydre kanter .
4

Skær en tagpap stribe for første eave af taget lang nok til at hænge fra hver kant med 1 tomme. Brug ¼ -tommer søm til at fastgøre strimlen til tag dæk . Installér yderligere rækker af filt, hver overlapper den før ved omkring 6 inches , op tag til toppen , og derefter anvende mærkes på den anden side af taget.
5

Mål op fra eave af taget samme afstand som højden af ​​tagsten minus 1 tomme, ved hver kant af taget. For 24 -tommer tagsten , for eksempel, måle op 23 inches på hver kant og slå et søm i taget på denne højde, så neglen stikker ud af taget med 1 tomme. Bind en snor mellem neglene .
6

Påfør mørtel til taget fra snor underkanten af taget til en dybde på 2 inches med en tandspartel . Placer den første cement flise ved en kant af taget, så den hænger ud over siden med 1 tomme og eave af en tomme , og tryk forsigtigt ned for at fastgøre fliser i mørtel .
7

Mål op fra toppen af ​​den første række fliser i hver ende samme afstand som 2/3 af flisen højde. For eksempel, for 24-tommer fliser, måle op 16 inches , og flytte negle og snor op til denne højde . Anvend en 2-tommer seng af mørtel under streng, over overfladen af tag og over toppen 6 inches af den første række af fliser. Tryk på cement fliser ned i mørtel , så toppe linje med strengen.
8

Fortsæt op tag som denne , lagdeling mørtel senge og fliser, indtil du nå toppen , og derefter flytte på den anden side af taget. Brug cement taghætter på toppen af ​​taget , installerer hætter med en mørtel seng.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com