The Best Roof underlag for betonfliser
The National Tagdækker Association anbefaler ikke perforeret , organisk filt mættet med asfalt som det bedste underlag for betontagsten . Dette underlag , også kaldet " følte papir , " beskytter dit tag fra vejret , indtil du er færdig med at installere fliser, og det giver imprægnering for vand, der kan trænge ind i flisen , efter at taget er færdig. Terminologi

Du kan finde forskellige udtryk, der anvendes til at beskrive asfalt filt underlag . Udtrykkene type 1 og type 2 er vilkår branchens erstatter det tidligere betegnelser Type 15 eller Type 30 , også kaldet nr. ​​15 eller nr. 30. . Numrene 15 og 30 refererer til et underlag evne til at bære pounds per kvadrattomme af vægt.

Application

NRCA anbefaler et lag af type 2 asfalt - mættede filt anvendes horisontalt og overlappende som helvedesild på tage med en hældning 10:12 eller mere. Taghældninger måles som forholdet mellem det beløb, som et tag stiger i forhold til den vandrette strækning af tag. Et forhold 10:12 betegner et tag, der rejser sig 10 meter for hver 12 vandrette fødder. Hvis taghældningen er en mere moderat fra 4:12 til 10:20 , anvende to lag Type 2 . NRCA anbefaler ikke om betontagsten på tag-systemer med en hældning mindre end 4:12 .

Salg Ice Dam Protection

Når en tagrende bliver fastfrosset med is , det danner en dæmning på tærsklen til et tag. Vand, der ikke kan løbe ryggen op og fryser på fliser forårsager lækager. Hvis du har en gennemsnitlig januar temperatur på 30 grader Fahrenheit eller mindre , anvende is dæmning beskyttelse. Lay selvklæbende polymer - bitumen membran oven på underlag på tagets udhæng strækker sig op taget mindst 24 inches fra den udvendige væg . Hvis din hældning er mindre end 4:12 , anvende mindst 36 inches af polymer - bitumen .
Syntetiske Underlayments

Syntetiske underlayments markedsføres som erstatning for asfalt underlag er udråbt som værende mindre tilbøjelige til at rynke , vandtæt , let, vanskeligt at rive og let at gå på i våde forhold. NRCA advarer om, at American Society for Testing and Materials , der vurderer byggematerialer har internationalt endnu at fastsætte standarder for syntetiske underlayments .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com