Sådan Design din egen Morton Building
Morton Bygninger er kendt for deres kvalitet post- frame konstruktion. Efter at have startet ud som et hegn selskab i 1903 , overgangen til bygning ved hjælp af post- frames var et naturligt skridt i løbet af det næste halve århundrede. Da selskabet viet det meste af sit fokus på at levere til brug for landbrugsbefolkningen de først udviklede hest lader og lagerbygninger , men til sidst sprede deres ekspertise til huse og kirker . Morton Bygninger er lavet til kundens specifikationer , så hver kunde kan designe passer til deres needs.Things du har brug
Målebånd
Millimeterpapir
Blyant ruler
Eraser

Vis Flere Instruktioner
Horse Barn
1

liste over alle de ting, som du måske ønsker at inkludere i din stald . Finde ud af det maksimale antal dyr, du måske ønsker at huse og notere det ned . Medtag på din liste et område, der vil være store nok til at ride en hest til en indendørs arena eller runde pen . Liste rum, hvor du ønsker at holde udstyr ( traktorer osv.) og foder. Tilføj et omklædningsrum til tack , hvis der er behov for . Tilføj en uden udhæng for en vask bay.
2

skitsere design fra en overhead visning, herunder alle de punkter på din liste , inklusive alle fortove og indkørsler. Finde ud af alle de dimensioner , der vil være behov for , så 4 inches tykkelse for hver væg . Sørg for, at beløbet vil passe på din udpegede ejendom. Bestem placering og størrelse er nødvendig for dørene.
3

Bestem , hvor du får brug for el og VVS , og indsæt det i designet.
Garage /Garage bygning
4

Liste over størrelser og dimensioner af alle de elementer, du ønsker at huse i garagen.
5

åbne dørene til biler eller lastbiler , hvis de er inkluderet på din liste , og måle bredden af køretøjerne med dørene åbne. Mål din værktøjskasse med skufferne åbne og tilføje 24 inches af plads i front for dig at bøje sig ned og kigge komfortabelt i den nederste skuffe .
6

skitsere din ideelle design. Bestem hvor der vil blive behov for el og VVS , og indsæt det i designet.
Hjem
7

Bestem antallet og størrelser af hvert soveværelse, badeværelse og stuer . Design din garage, som Morton hjem normalt kommer med en vedhæftet. Bestem størrelsen af dit køkken.
8

tegne et billede af din ideelle hjem i visning ovenfra , i betragtning af at Morton Bygninger er mere kendt for funktion end de fine detaljer i et smukke hjem.

9

Angiv hvor VVS og el vil gå i dit hjem og garage. Medtag en wrap-around veranda , hvis du ønsker , da Morton Buildings giver denne mulighed.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com