Sådan Draw Kanalarbejde
Et effektivt kanalsystem system er et centralt element i en energieffektiv hjem. Opvarmning, ventilation og air condition-systemer , også kendt som HVAC-systemer , brug kanalsystemer , hule rør og kanaler til at distribuere varm eller kold luft gennem en bygning. Fejl i HVAC kanalsystem design kan få dyre og endda farlige konsekvenser . Hvis du tegner kanalsystem af et kompliceret system eller som en del af et stort byggeprojekt , kan du overveje at bruge en computer -assisteret design program eller hyre en professionel. Dog kan mindre projekter kræver kun et enkelt design , du selv kan gøre med pen og papir. Instruktioner
1

Tag præcise målinger . Dine tegninger behøver ikke at kigge alt det professionelle , hvis de er til din personlige brug eller til at koste formål, men de skal være korrekte. Skriv ned og tjek alle målinger , før du begynder at tegne.
2

Base dit kanalsystem design på en eksisterende sæt tegninger af din bygning. Dette vil hjælpe dig med at finde din kanalsystem mere præcist i bygningen. Tegningen kan være en simpel skitse på bagsiden af en konvolut eller faglige elevation og plantegning blueprints.
3

Brug standard kanalsystem symboler til at beskrive dine tegninger. Hold det simpelt. For eksempel et par af parallelle linjer er alt hvad du behøver for at beskrive en kanal og en pil, vil være tilstrækkeligt til at beskrive flowretningen . Et rektangel kasse består af intermitterende linier indikerer eksistensen af ​​en skjult Plademetalrørsektion . Brug forkortelser på dine tegninger til at beskrive den type af kanalanlæg du kræver, såsom " FB" til bunden af ​​kanalen montering er flad eller " FC" for en fleksibel enhed tilslutning.
4

Medtag relevante apparater og sensorer. For eksempel er en cirkel med et "T" i centrum står for termostaten , mens en firkant med en " PS" skrevet inde står for en pressostat .
5

Titel og dater din tegning. Tilføj eventuelle nødvendige bemærkninger, der måtte være nødvendige for at forstå.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com