DIY Bambus Flydedokken
Hvis du bor tæt på en vandmasse , at have din egen flydedok kan være en nyttig funktion . En flydedok kan bruges som en swimming dæk eller en anløbsbro til både. En egnet træ til at bruge er bambus . Stærk og alsidig, er bambus bruges til mange ting, herunder traditionelle fiskerbåde i Asien. Den kommer i mange former, såsom tømmer og pyntede. Med dette i tankerne , hvilket gør en bambus flydedok kan ske inden for en dag med de rigtige redskaber og de rigtige materials.Things du har brug
trykimprægneret Bamboo pyntede
Flotation Drums
tykt tov
Drill
Nødder
Bolte
Steel hjørnestykkerne
stålvinkel Strøer
Dock byggeplaner
Power Saw
målebånd
Marker Pen
Vis flere instruktioner
1

Ved hjælp af en markør pen og målebånd , afmærke den ønskede længde af bambus pyntede. Brug pennen til at markere på polerne , hvor de skal klippes.
2

Brug motorsav til at skære bambus pyntede til den ønskede længde. Læg pyntede stykker ved siden af ​​hinanden for at sikre, at de passer op . Mark huller på bambus til fastgørelse til hjørnestykkerne og til rammen. Bor gennem pyntede at lave hullerne.
3

Slut vinklen strøer til de indvendige hjørnestykkerne . Fastgør dem på plads med en møtrik og bolt . Gennemfør ramme i overensstemmelse med byggeplanerne . Læg bambus pyntede på rammen. Fastgør til stellet ved at skrue den bolt og møtrik kombination. Skru det udvendige hjørne brikker på at bruge den samme bolt og møtrik metode .
4

Fastgør flotation trommer til undersiden af rammen med skruer til at skrue dem ind i rammen . Space dem lige længde fra hinanden , sikres, at der er to i hvert hjørne og to mere centreret mellem dem.
5

Bind tykt tov til enden af rammen i en sikker knude. Bind den anden ende til en sikker stilling . Sænk dock i vandet for at teste sin opdrift. Test sine evner ved at træde ind på pyntede.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com