Hvordan man laver en stander til en plade af træ
er træ slab stande bruges til at holde færdige plader af forstenet træ , og andre dekorative træ plader . De er ofte lavet af træ plader selv, men ikke tage nogen opmærksomhed væk fra , hvad de viser . Mange af standene er lavet af eg eller andre forskellige løvtræer . Eg er dekorative, stærk og vil arbejde meget godt for en bevoksning af denne type. Wooden slab stande er enkle i deres konstruktion og kræver minimal ekspertise og materialer til build.Things du har brug
Oak bord , 2 -by -8 -by- 12 inches
Målebånd
Blyant
retskinne
Bor hoteltilbud Boret , 3/8-inch
Eraser
lim
2 eg dyvler, 3/8-by-3 inches
2 eg dyvler, 3/8- af -8 inches
Sandpapir , medium -grade , fin -grade
Tack klud
bejdse
Brush
Vis Flere Instruktioner
1

Tegn to 12 -tommer linjer på tværs af bestyrelsen parallelt med de 12 -tommer kanter , afstand fire inches fra hinanden , og hver to inches væk fra de 12 -tommer kanter. Tegn to linjer vinkelret på tværs af første par og plads dem seks inches fra hinanden , så de er tre inches væk fra de 8 -tommer ender af bestyrelsen.
2

Bor et 1-tomme dyb, 3/8 tommer hul, hvor hver af linjerne skærer hinanden , og slette de resterende linjer.
3

Placer en klat lim inde hvert hul , lige nok til at dække bunden af hullet. Placer den 3-tommer dyvler i et par huller, der er både to inches væk fra den 12-tommer kanten af ​​brættet . Anbring de to andre dyvler i de to andre huller. Lad limen tørre i henhold til instruktionerne .
4

Sand ned bestyrelsen og dyvler med dit medium -grade og så fin sandpapir . Tør træet plade stå ned med din tack klud , og anvende dit træ pletten. Lad det tørre i henhold til instruktionerne
5

Sæt dit træ plade på brættet , så forsiden af ​​den hviler mod den 3-tommer dyvler , og så bagsiden af pladen læner sig mod 8 . - tommer dyvler .

Hus Have © have.989214.com