Hvad er de forskellige klasser af Pejse
? Skorstene er kategoriseret efter forskellige klasser. En skorsten er defineret som et system beregnet til udluftning enten røg eller varme røggasser fra en pejs , komfur, kedel eller ovn direkte i atmosfæren udenfor . De fleste skorstene er høje , fordi de er nødt til at øge den luft, de trækker til forbrænding , i henhold til Chimney Liner Central hjemmeside. Senere modeller skorsten er lavet ved at placere mursten omkring alle flise liners. Klasse 1

klasse 1 skorsten funktioner konstruktion enten fra sten eller mursten. Det er den mest alsidige af alle og er ideel til brændeovne og gas brande . Denne klasse af skorstene er dyb, hvilket betyder at du kan vælge fra en bredere vifte af pejse : fra de dybe, fuld dybde pejse til de mere lavvandede slimline pejse. For en skorsten til at være en klasse 1 skorsten , skal det have en diameter på mindst 7 inches og en højde på cirka 10 meter ..
Pre- fab

en præfabrikeret skorsten er kendetegnet ved en diameter på 5 inches og en højde på mindst cirka 10 meter . Denne klasse af skorsten er passende for mange brændeovne og mange pejse. Skorstene , der er pre-fab er normalt findes i boliger, der er nyere, og de er som regel lavet af metal. Denne klasse af skorsten tillader dig at vælge en pejs med enten en overfladisk eller en fuld dybde , primært på grund af sin højde .
Pre -cast Flue

en præ -cast flue er en klasse af skorsten findes i moderne hjem. Du kan identificere denne skorsten ved at lede efter højderyggen flise på taget af et hus . En præ -cast flue er bygget i en af ​​to størrelser , der er baseret på den dato, det blev gjort : pre - 1986 og post- 1986. En præ -cast flue er mindst cirka 10 meter i højden . Denne klasse af skorsten giver dig mulighed for at installere et stort udvalg af slimline ildsteder.
Luftkølet

en luftkølet skorsten er en type af fabrikken bygget skorsten . Udformningen af ​​en luftkølet skorsten er to lag metal med luft mellem de to lag . Luften mellem disse lag metal absorberer og dermed afleder enhver varme fra skorstenen for at undgå overophedning og skader på skorstenen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com