Sådan Beregn Roof Rise
Den samlede tag Stigningen er den samlede lodrette højde af taget. Typisk dette beløb bestemmes af en måling fra midtpunktet af taget til kip , hvilket er det højeste lodrette punkt . Midtpunktet er den vandrette midten af ​​taget . Hvis du er en tømrer eller bygherre , kan du brug for at vide, tag stigning før det er op til skal måles. Heldigvis kan du beregne stigningen af taget ved hjælp af din bygning blueprints.Things du har brug
Blueprints myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Check med designeren for at få den enhed stigning til tag , som er hældningen af taget. Taghældningen er den vandrette vinkel af taget. Dette varierer fra designer fordi det kan være ethvert beløb designeren ønsker . Hvis du har tegninger direkte fra designeren , bør enheden stigningen blive opført til tag . For eksempel antage enheden stigning fra designeren er seks inches . En seks -tommer enhed stigning betyder , at taget stiger seks inches for hver 12 inches, som er den standard tag skære grundlæggende måleenhed.
2

Mål span af bygningen, eller kontakt dine blueprints . Spændvidden af bygningen er den samlede bredde af bygningen. Når du har den span, dividere det med to for at bestemme det samlede løb af bygningen. Kørslen er den vandrette afstand af kun en del af taget. Da en standard tag har kun to sider , kørslen er halvdelen af spændvidden . Hvis du har en ikke-standard tag, såsom en ulige slog gavl tag , vil span divideres med det samlede antal sider. For eksempel antage, at du har en standard tag og spændvidden af bygningen er 26 fod . Det efterlader dig med et samlet oplag på 13 meter .
3

Beregn tag stige ved hjælp af tallene for enheden stige og alt løb. Formere din figur for unit stige med dit tal for den samlede køre for at få den samlede stigning. Ved hjælp af eksempel , ville det være seks inches gange 13 meter . Den samlede tag stigning i eksempel svarer 78 inches.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com