De gennemsnitlige Målinger for en polak Barn
En pole stald er understøttet af pæle langs siderne , for og bag , og kan helt eller delvist lukket . På grund af denne alsidighed , kan du designe din pole stald i enhver størrelse og kan bygge det selv , hyre nogen til at bygge det , eller bestille en pæl stald kit. Mens der er ingen gennemsnitlige måling , vil du opdage, at virksomheder, der tilbyder præfabrikerede kits eller pole stald design og bygning vil tilbyde typiske størrelser, der passer til en bred vifte af anvendelser . Fordele ved Pole Barn Design

En fordel du har med en pæl stald er alsidighed ; det kan nemt tilpasses til at rumme en bred vifte af anvendelser, fra udstyr opbevaring , til husdyr husly. Du kan vedlægge pole laden på en eller flere sider , eller lad alle sider åbne , for at tilbyde en bekvem run-in ly til heste eller andre husdyr . Ved at tilføje udvendige vægge du har en ideel opbevaring skur for maskiner . Yderligere dividere interiør giver dig separate værelser til boder og anden opbevaring .
Almindelige størrelser
Mindre pole staldene kan tjene mindre husdyr eller anvendes til opbevaring foder og hø .

ifølge Tom Tower, ejer af en Iron Horse Farm i Dripping Springs , Texas, pole staldene generelt spænder fra et minimum på 8 meter bred med 12 meter lang , hvilket er på den meget lille ende , til 24 meter bred med 40 til 50 fod lang. Mindre størrelser er mere almindeligt for opbevaring eller husly til små husdyr , såsom får eller geder. De større størrelser er multi-purpose for husdyr eller opbevaring.
Højde

Design din pole stald i en højde på mindst 8 fod . Dette vil typisk rumme en bred vifte af anvendelser, fra husdyr husly eller stald til udstyr opbevaring. Hvis du bestiller et kit eller leje et byggefirma til at bygge din stald , vil du opdage, at 10 til 12 fods mur højder er typiske.
Horse Brug

Hus Have © have.989214.com