Truss Bridge Idéer
En gitterbro bruger spær , som ofte ligner tagspær på et hus - en på hver side af span. Forestil dig den span er lavet af reb og har nogen spær . De fleste af dens styrke trækstyrke. Vægt udøves på broen trækker rebet stram - spænding. Stive strukturelle medlemmer arbejder på samme måde. At styrke de stive span medlemmer spredt brokbind belastningen ; tryk, der ellers ville blive overført til spændinger overføres til en lodret belastning på enderne af broens spændvidde. Dette design kan arbejde på enhver skala , og det kan være en sjov funktion i dit hjem , haven eller ejendom. Havebassinet

Havedamme har ofte små broer spænder dem - nogle gange dekorative og undertiden funktionelle . Disse anvender ofte en stram radius for at opnå den samme overførsel af belastning. Det er et funktionelt design. Det kan referere til japanske billeder og billeder af Claude Monet malerier. Det betyder ikke , imidlertid give en flad gå overflade : det er ganske stejl . En lignende effekt og funktion kan opnås med en truss bro design, som giver en flad span at gå på tværs .
Vand Features

Vand Features ofte flyde fra et springvand til en dam. Vandet recirkuleres derefter med en pumpe . Disse kunstige åer tendens til at være små, og kan krydses af små spænd , som måske ikke har brug for nogen forstærkning. Dog kan dronning indlæg spær føjes til små spændvidder at fordoble som håndlister . En dronning indlæg er som en trekant med toppen fladtrykt. Den øverste ledning er parallel med span. Truss bliver da ornamentik og en funktionel gelænder , snarere end en strukturel bro support.

Culvert Crossings

Culvert overfarter er blandt de mere almindelige årsager privat ejendom ejere nødt til at bygge små broer. Mange områder har åbne stenkister på den side af vejen. Hvis din ejendom er støder op til en, vil du nødt til at køre over stenkiste , der kræver en privat bro . De kan være dyrt. Der er mange tilgange til disse fag . En truss bro skal være blandt de design anses for stenkiste passage ; deres design kan være mere økonomisk end at bruge store tømmer eller stål I-bjælker .
dæk til dæk

skrånende ejendom med naturskønne visning korridorer eller " peekaboo udsigt, " dæk kan blive en forhøjet labyrint at fange de ønskelige synspunkter. For eksempel kan flere små dæk næppe større end borde være forbundet med lange, smalle truss broer. En vigtig fordel ved truss broer af denne skala er den dobbelte funktion af håndlister . De giver broen eller gangbro meget af sin styrke og tilfældigvis skal konfigureres til at fungere som gelændere , også.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com