Kits til træ opbevaring Bygninger
Wooden lagerbygninger , også kaldet værftet lader, udhuse eller skure, har et utal af anvendelsesmuligheder. Indser en efterspørgsel efter udhuse , mange virksomheder tilbyder skur kits. Disse kits har alle delene bundtet i én pakke. Da hundredvis af forskellige kits findes, er du nødt til at shoppe rundt og finde den kit, der passer bedst til dine behov. Du er også nødt til at overveje faktorer såsom værktøj, dit niveau og juridiske aspekter af at installere et skur , inden de køber et kit. Sættets indhold

Alle kits har de dele, du har brug for at bygge et skur pr vedlagte tegninger . Pakkerne har indramning tømmer, paneler , gulve og tagdækning bundtet som en pakke . Arkitekter pre- planlægge layout og lumberyard skærer de fleste dele til at passe. Dog kan alle de dele, der ikke skal skæres. Du er nødt til at gøre det endelige trimning af nogle dele , såsom tagkanter .
Nødvendigt værktøj

Før du kan bygge et kit, sikre, at alle værktøjer er i hånd. Nogle fælles tømrerblyanter værktøjer omfatter rundsave , niveauer, billedkameraer torve og hamre . Et andet nyttigt værktøj er en skovl , da du bliver nødt til at nivellere snavs for de bærende blok moler. Bær det rigtige sikkerhedsudstyr, såsom ørepropper og sikkerhedsbriller . En hjælper er også et stort aktiv at have på hånden .

Nødvendige færdigheder

At have de rette værktøjer er ikke nok. Du skal vide , hvordan man bruger tømrerblyanter værktøjer, såsom et niveau og en indramning firkantet , og hvordan du installerer tagdækning. Desuden skal du nødt til at lægge fundamentblokke eller hælde en plade , så murværk færdigheder kommer i spil. Hvis du ikke har de nødvendige færdigheder overveje ordregivende arbejdet ud til en professionel bygherre.

Juridiske aspekter

Før du bestiller et kit overveje de juridiske aspekter ved konstruktionen af ​​en lagerbygning . Din township eller en by kan kræve en byggetilladelse. For eksempel byen Joliet, Illinois , kræver en tilladelse , før du begynder enhver bygning . Du er nødt til at fremlægge et sæt tegninger til bygningen inspektør til gennemgang. Når skuret er bygget, inspektøren normalt ser over udhus, der skal sikre en solid konstruktion. Nogle kommuner pålægge stiv bøder for at bygge uden tilladelse , så tale med den lokale bygning afdelingen først .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com